Magazin Arka Sokaklar dizisine katılan Merve Oflaz: Hayalim gerçek oldu

Arka Sokaklar dizisine katılan Merve Oflaz: Hayalim gerçek oldu

Paylaş
Arka Sokaklar dizisine katılan Merve Oflaz: Hayalim gerçek oldu

Survivor'la adını duyuran Merve Oflaz, verdiği röportajda Arka Sokaklarda sert bir polis olmayı hep istediğini söyledi. Oflaz'ın isteği bu sezon gerçek oldu

Kanal D'nin 11 sezondur yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin fanı olduğunu söyleyen Merve Oflaz, "Hep polis rolünde oynmak istemiştim." dedi.


HAYAL ETTİ OLDU


Survivor ile adını geniş kitlelere duyuran Merve Oflaz, tek kadın şampiyon olmuştu. Dizilerde ve reklam filmlerinde rol alan Merve, hayalim dediği Arka Sokaklar dizisinde bu sezon Bahar karakteriyle rol aldı.

Merve Oflaz, ilk çekim için de şöyle konuştu: "İlk gün çok heyecanlıydım, hatta uyuyamadım. 12 yıldır beraber olan, oturmuş bir kadro sonuçta. Ama herkes o kadar sıcak karşıladı ki beni, ekibe dahil olduğum andan itibaren ben de 12 yıldır buradaymış gibi hissettim kendimi."

MERVE OFLAZ KİMDİR?


Merve Oflaz, 23 Mayis 1988 İstanbul doğumlu. Liseyi bitirdikten sonra özel bir kulüpte yüzme ve tenis antrenörlüğü yaptı. Eğitimine Marmara Üniversitesi Spor Akademisi'nde devam etti. Merve, okulu devam ederken Survivor'a katıldı.

Survivor'da şampiyon olan ve adını duyuran Survivor Merve Oflaz, oyunculuk ve diksiyon eğitimi aldı. Muhteşem Yüzyıl, Kalbim 4 Mevsim, Not Defteri ve Güzel Köylü gibi dizilerde rol alan Merve Oflaz, reklam filmlerinde de yer aldı. Survivor Minik Kahramanlar programında sunuculuk da yapan Merve Oflaz, plates eğitmenliği de yapıyor.

Haberin Devamı