Türkiye (Son Dakika) Arkadaş arkadaşa bunu yaparsa!

Arkadaş arkadaşa bunu yaparsa!

Paylaş
Arkadaş arkadaşa bunu yaparsa!

Antalya'da 28 yaşındaki Ö.S., "Bu kadar parayı bir daha nerede göreceğiz?" diyerek, arkadaşının bankadan çektiği 60 bin liralık banknotlarla poz verdi; sonra da tüm parayı alıp ortadan kayboldu

İddiaya göre, geçen pazartesi günü arkadaşlarıyla gittiği Muratpaşa ilçesindeki bir banka şubesinden işyeri kirasını ödemek ve motosiklet almak için 60 bin lira kredi çeken Murat Öztürk, Engin Yurtsever ve Ö.S. ile birlikte bir mağazanın önüne geldi.

FOTOĞRAFI KENDİ ELLERİYLE ÇEKTİ


Ö.S.’nin araç içerisinde parayla fotoğraf çektirmek istemesi üzerine Murat Öztürk, cep telefonuyla arkadaşının fotoğrafını çekti. Öztürk ve Yurtsever mağazaya girmek için inerken Ö.S. ise torpido bölümünde 60 bin lira bulunan otomobilde kalmak istediğini söyledi.

DÖNDÜKLERİNDE NE ARABA VARDI NE PARA


Alışverişin ardından dışarı çıkan iki arkadaş, Ö.S.’nin bulunduğu aracın olmadığını fark etti. ’5 dakikaya geliyorum’, ’Kaza yaptım’ gibi mesajlar atan Ö.S.’nin telefonuna bir süre sonra ulaşılamadı. Arkadaşları tarafından dolandırıldıklarını düşünerek polis merkezine başvuran Öztürk, "15 yıllık arkadaşımızdan böyle bir şey beklemiyorduk. ’Bu kadar parayı nerede göreceğiz’ diyerek fotoğraf çekmemi istedi, sonra da parayla gitti" dedi.

Akif ARICI/ANTALYA, (DHA)

Haberin Devamı