Türkiye (Son Dakika) Arkadaşından böyle intikam aldı!

Arkadaşından böyle intikam aldı!

Paylaş
Arkadaşından böyle intikam aldı!

İngiltere'de tartıştığı arkadaşından intikam almak isteyen İngiliz Laurie Bridges, arkadaşının fotoğraflarını çöpçatanlık sitesine koyup sahte profil açınca mahkemelik oldu

Birmingham kentinde oturan Laurie Bridges, bir süre önce kavga ettiği yakın arkadaşı Nikki Bains’in fotoğraf ve bilgilerini ondan intikam almak için popüler bir çöpçatanlık sitesine yükledi.

Haberin Devamı

Güzellik uzmanı olarak çalışan Nikki Bains de kendisiyle birlikte olmak istediğini söyleyen erkeklerden ahlaksız telefonlar almaya başladı. Daily Mail gazetesindeki habere göre, henüz bir hafta önce arkadaşının kendisine yaptığı kötülüğün farkına varan genç kadın, erkeklerin birlikte olmak için kendisini aradığını söyledi.

Bridges, yakın arkadaşı Nikki’nin eski erkek arkadaşlarından biriyle kavga edince 2 arkadaşın arası açıldı. Bunun üzerine Bridges, arkadaşının bilgi ve fotoğraflarını çöpçatanlık sitesine koyup, sahte bir profil açtı.

'KORKUYORUM'

Nikki’nin profilinde fotoğrafları ile birlikte iç çamaşırı giydiği ve cep telefonu numarası vereceği yazıyordu. Genç kadın gazeteye, "İlk zamanlar kızgındım ancak, şimdi korkuyorum. Önceleri eski erkek arkadaşımın bir oyunu olduğunu düşünmüştüm. Laurie’ye bile teselli ettim ancak Laurie her şeyi yalanladı, şimdi bir telefon çalsa sıçrıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Bunun bir kimlik hırsızlığı olduğunu söyleyen güzellik uzmanı, erkeklerden günde ortalama 30-40 kere birlikte olma teklifi aldığını söyledi.
Birmingham Sulh Mahkemesi’nde yargılanan Bridges’e bedensel engelli olduğu için 12 ay kamuda görev yapma cezası verildi.

DHA