Magazin Arkadaşını son yolculuğa böyle uğurladı

Arkadaşını son yolculuğa böyle uğurladı

Paylaş
Arkadaşını son yolculuğa böyle uğurladı

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ayna grubunun üyelerinden Cemil Özeren'i grup arkadaşı Erhan Güleryüz son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurladı

Yaklaşık bir yıldır siroz tedavisi gören Cemil Özeren, iki hafta önce durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi yapılan Cemil Özeren, dün öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Ünlü müzisyen için bugün Fatih Camii’nde düzenlenen cenazeye ağabeyi Zafer Özeren, boşandığı eşi Güliz Köse, oğlu Ali Ozan Özeren, sanatçı arkadaşı Erhan Güleryüz, Atilla Taş, Hakan Peker, Murat Göğebakan, Erol Köse ile sevenleri katıldı.

'O BİR MÜZİK ÂŞIĞIYDI'

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in de katıldığı cenazede duygulu anlar yaşandı. Aile adına taziyeleri Zafer Özeren ile Güliz Köse kabul etti. Özeren'in müzisyen dostlarından Destan Grubu Solisti Hakan "O bir müzik âşığıydı" dedi. Şarkıcı Atilla Taş da ölümünden büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

ARKADAŞININ FOTOĞRAFINI ÖPTÜ

Yıllarca birlikte çalıştığı arkadaşının ölümüyle yıkılan Erhan Güleryüz, basın mensuplarının ısrarlı sorularına rağmen konuşmadı. Bir süre arkadaşının tabutunun karşısında bekleyen Erhan Güleryüz, daha sonra tabuta yaklaştı. Arkadaşının, tabutun üzerine bırakılan fotoğrafını alan Erhan Güleryüz önce fotoğrafı öptü, daha sonra da gözyaşlarına boğuldu.

Haberin Devamı

OĞLU TABUTA ÇELENK KOYDU

Ünlü sanatçının oğlu Ali Ozan’ın babasının tabutunun 'Kalbimdesin, Oğlun’ yazılı çelenk koyduğu dikkat çekti. Cemil Özeren’in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Büyükçekmece Mezarlığı’na götürüldü.

ÜNİVERSİTE ARKADAŞIYDILAR

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde eğitim gördüğü arkadaşı Erhan Güleryüz ile birlikte 1996 yılında 'Ayna’ grubunu kuran Cemil Özeren için sanatçı Hakan Peker de "Cemil Özeren’in kaybı çok erken oldu. Çok değerli bir müzisyendi" diye konuştu.

DHA