Gündem Arkadaşlık sitesine girdi, evli çıktı!

Arkadaşlık sitesine girdi, evli çıktı!

Paylaş
Arkadaşlık sitesine girdi, evli çıktı!

Arkadaşlık sitesine girdi, evli çıktı!

Artvinli işçi, geçen yıl İngilizcesini geliştirmek için girdiği yabancı arkadaşlık sitesinde tanışıp aşık olduğu Tunuslu kadın ile geçen ay Tunus’ta 3 gün 3 gece süren, dün akşam da Artvin’de yapılan düğün törenlerinin ardından dünya evine girdi.

Haberin Devamı

Artvin İl Özel İdaresi Düğün Salonunda düzenlenen törenle hayatını Tunuslu Olfa Bounouh (28) ile birleştiren Telat Alkan (40), Artvin’de yapımı devam eden Deriner barajında işçi olarak çalıştığını, çocukluktan beri ilgi duyduğu İngilizceyi öğrenmek için gayret gösterdiğini, zaman zaman yabancı arkadaşlık sitelerini ziyaret ederek, buralarda rastladığı kişilerle sanal ortamda görüşüp dili geliştirmeye çalıştığını anlattı.

Geçen yıl nisan ayında yine yabancı bir arkadaşlık sitesinde gezinirken Olfa’ya rastladığını, bir süre sohbet ettikten sonra sanal ortamdaki sohbete ertesi gün devam etmek üzere randevulaştıklarını, süreç içinde telefon ile de görüşmeye başladıklarını ifade eden Alkan, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Olfa, Tunus’ta okuduğu üniversitede seçmeli ders olarak Türkçe eğitimi almış. Türkiye’ye, Türklere karşı büyük bir sempatisi olduğunu söyledi. Türkçe de bildiği için görüşmelerimizi zaman zaman Türkçe zaman zaman da İngilizce yaptık.

Arkadaşlığımız ilerleyince birbirimize sevgi ve saygımız daha da arttı ve birbirimize aşık olduğumuzu fark ettik, ardından da evlenmeye karar verdik. Durumu ailelerimize anlattık. Çocukluğumdan beri yabancı uyruklu biriyle evleneceğimi söylediğim için kararım ailem için sürpriz olmadı. Kararımda yanımda olduklarını belirttiler, Olfa’nın Tunuslu olduğunu öğrenince bana daha da fazla destek verdiler."

AA