Spor Arkas Spor ikinci kez Türkiye Kupası sahibi oldu

Arkas Spor ikinci kez Türkiye Kupası sahibi oldu

Paylaş
Arkas Spor ikinci kez Türkiye Kupası sahibi oldu

Voleybolda Teledünya Erkekler Türkiye Kupası'nda şampiyon olan Arkas Spor, kulüp tarihinde 2. kez bu kupayı müzesine götürdü

Kupa finalinde Fenerbahçe’yi 3-2 yenerek şampiyon olan İzmir ekibi, ilki 2008-2009 sezonunda olmak üzere 2. kez kupanın sahibi oldu. Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde, 2. olan Fenerbahçe’ye madalyalar, kupa ve 10 bin TL’lik ödülünü Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Sağlam, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanvekili Mehmet Akif Üstündağ ile TÜRKSAT Genel Müdürü Özkan Dalbay verdi.

Haberin Devamı

Arkas Spor ise madalyalar, kupa ve 20 bin TL’lik ödülünü, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, TVF Başkanı Erol Ünal Karabıyık ile TÜRKSAT Genel Müdürü Özkan Dalbay’ın elinden aldı. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk voleybolunun geldiği noktayı görmenin mutluluk verici olduğunu belirterek, "Türkiye Voleybol Federasyonunu ve başkan Karabıyık’ı gıptayla izliyorum.

Her zaman söylüyoruz, hedefimiz olimpiyatlar. Bu maçları izlerken bile hangi oyuncu, milli takıma nasıl katkıda bulunabilir, ona bakıyoruz" dedi. TVF Başkanı Karabıyık ise bir kupayı daha geride bıraktıklarını belirterek, "Fenerbahçe ile Arkas Spor da tam final maçına yakışır performans gösterdiler.

Haberin Devamı

Tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Şimdi önümüzde Play-off maçları var. Play-off’ları da en iyi şekilde tamamlayacağız. Takımlarımıza Play-off maçlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

AA