Spor Arkas'a sambacı smaçör

Arkas'a sambacı smaçör

Paylaş
Arkas'a sambacı smaçör

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi ekiplerinden Arkasspor, Brezilyalı smaçör Joao Paulo Bravo'yu transfer etti

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, geçen sezon İtalya Ligi’nde şampiyon olan Copratlantide Piacenza takımında forma giyen Bravo’nun, İtalya Ligi’nin en başarılı manşet alan smaçörlerinden biri olarak gösterildiği belirtildi.

Voleybol kariyerine Brezilya’da başlayan Bravo, 2000’de ülkesinde gelecek vadeden en başarılı genç oyuncu ödülünü kazandı. 2002’de Belçika’nın Noliko Maaseik takımına transfer olan Bravo, bu ülkede en değerli oyuncu seçilirken Belçika’da lig ve kupa şampiyonlukları yaşadı.

2005’te İtalya’nın Piacenza takımına transfer olan oyuncu bir yılı Vibo Valentia takımında olmak üzere toplam 5 sezondur İtalya 1. Ligi’nde mücadele ediyor.

1 YILI OPSİYONLU 2 YILLIK İMZA

Piacenza’da İtalya Ligi, İtalya Kupası, Avrupa Top Teams Kupası şampiyonlukları yaşayan Bravo, 2008’de Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde en iyi servis atan oyuncu seçilmişti.

Brezilya Milli takımında da forma giyen 31 yaşında ve 1.96 metre boyundaki Bravo’nun 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.

Öte yandan Arkasspor’un voleybola veda eden Kanadalı oyuncusu Paul Duerden’in yerine pasör çaprazı arayışlarını sürdürdüğü belirtildi.

Haberin Devamı