Spor Arma Turan Barcelona yolcusu - Arma Turan kimdir?

Arma Turan Barcelona yolcusu - Arma Turan kimdir?

Paylaş
Arma Turan Barcelona yolcusu - Arma Turan kimdir?

Galatasaray U10 takımı oyuncusu ve Barcelona Fcbescola İstanbul okulunda eğitim alan Arma Turan İspanya'da düzenlenecek uluslararası futbol turnuvasına katılacak. Peki kimdir bu Arma Turan? İşte minik yıldız ile ilgili bilinmeyenler ve detaylar...

Minik Arma Turan Galatasaray alt yapı hocalarından Mithat Yavaş'ın yönetiminde sarı-kırmızılı takımın alt yapısında forma giyiyordu. Yeteneği ile dikkatleri üzerine çeken minik yıldız FC bescola okulun sorumlusu İspanyol hoca Jesus Almanse'nin dikkatini çekti ve Barcelona okuluna dahil edildi.

TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK


İki ayri önemli kulübün eğitimini alan ve oldukça başarılı olan Arma Turan FcBarcelona Elite Team'e seçilerek Barcelona'daki uluslararası turnuvaya gitmeye hak kazandı. Arma Turan, 25/30 Mart tarihleri arasında İspanya'nın Barselona şehrinde düzenlenecek FcBarcelona uluslararası futbol turnuvasında Türkiye'yi temsil edecek.


DÜNYA DEVLERİ PEŞİNDE


Geleceğin yıldız oyuncuları arasında gösterilen genç yetenekli yıldız oyuncu Arma Turan bugüne kadar geçtiğimiz yıllarda PSG ve Hollanda'nın Ajax takımından sonra İtalya’nın köklü kulübü olan Milan’ın davetlisi olarak Junior Camp antrenmanlarına katıldı.

Arma Turan küçük yaşına rağmen kısa sürede futbol kariyerinde Avrupa'nın üç önemli kulübünde eğitimlere katılarak kendini geliştirmesi ve başarılı olması dikkatlerden kaçmadı.

SÜRATİ VE TEKNİĞİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR


Avrupa deneyimini ilk olarak Paris Saint Germain’de yaşayan Arma Turan, attığı gollerle dikkatleri üzerine çekti. Ajax’ta grubunun en hızlı top süren oyuncusu seçilen genç yıldız adayı, final günü gösterilerinde bu yeteneğini seyircilerin önünde de göstererek büyük beğeni aldı.



Başarılarını Milan Junior Camp’ta da devam ettiren Turan, sprinter, yüksek top tekniği ve süratiyle gelecekte Türk futboluna çok şey verebilecek bir yeteneğe sahip olduğunu gösterdi.

En son 2015 yilinda Milan Junior Camp’da staj gören Arma, attığı goller ve çalımları ile izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Kendine has stiliyle ustun yetenekli Arma Turan'ın yakın zamanda bir çok kulübü peşinden koşturması bekleniyor...

Fanatik

Haberin Devamı