Türkiye (Son Dakika) Arnavutköy'de denize giren gencin akıntıya kapılıp kaybolma görüntüleri ortaya çıktı

Arnavutköy'de denize giren gencin akıntıya kapılıp kaybolma görüntüleri ortaya çıktı

Paylaş
Arnavutköy'de denize giren gencin akıntıya kapılıp kaybolma görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul'da, arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için Arnavutköy sahilinde denize giren 17 yaşındaki genç, akıntıya kapılıp kayboldu. Gencin akıntıya kapıldığı anlar arkadaşları tarafından cep telefonuyla görüntülenirken, genci arama çalışmaları dünden bu yana devam ediyor. 3 genç birlikte denize atlarken, kaldırımdan kayıt yapan arkadaşlarının, 'Boğulursanız kurtarırız. Ölmeyin ha' dediği duyuluyor

İstanbul'da Beşiktaş'ın Arnavutköy Mahallesi sahilinden denize giren 17 yaşındaki Furkan Yıldırım, arkadaşlarının gözü önünde boğaz sularında kayboldu.

Esenler Oruçreis İmam Hatip Lisesi öğrencisi gencin son anları, denize atlaması, sonrasında boğaz sularında kaybolması onunla birlikte denize giren gruptaki arkadaşının cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kayıp haberinin alınmasından sonra Yıldırım’ın ailesi, yakınları ve arkadaşları Arnavutköy sahiline akın etti. Arama çalışmalarını gözyaşları içinde izleyen baba Memduh Yıldırım " Bizim devletimiz çocuğumu denizden alamıyor" diye feryat etti.


Denize atlama anlarında, kaldırımdan kayıt yapan arkadaşlarının, 'Boğulursanız kurtarırız. Ölmeyin ha' dediği duyuluyor


'ÜCRETLİ DALGIÇ TUTTUK'


Kayıp gencin bir yakını da olayın dün saat 16.00 sıralarında meydana geldiğini, arama çalışmalarının yetersizliğinden şikayet ederek "Bugün yeni başlıyor çalışma. Kendimiz ücretli dalgıç tuttuk, haber bekliyoruz " diye konuştu.



Sahilde, kayıp Furkan’dan iyi bir haber bekleyen kalabalık akraba ve yakın grubu arasında biri vardı ki o en acılı olanlardan biriydi. Anne Kezban Yıldırım, çevresindeki kadınlar tarafından yatıştırılmaya çalışıldı. Bugün saat 14.00 sıralarında kayıp genci bulmak için çalışmalar yeniden başlarken, dünden geriye kalan bir cep telefonu kamerası görüntüsü yürekleri dağladı.





SON ANLARI CEP TELEFONU KAYDINDA


3 arkadaşıyla birlikte sahile giden İmam Hatip Lisesi öğrencisi Furkan, iki arkadaşıyla denize atladığı sırada diğer arkadaşının kamerası kayıttaydı. Ortada siyah renkli şort mayosuyla denize atladı Furkan. 2 arkadaşı şiddetli akıntıyla kıyıya savrulurken onun açıldığı görüldü.

Suya birkaç kez batması kıyıdaki arkadaşını endişelendirdi. Denizdekilere ve çevresindekilere seslendi. Onun seslenişi de kameraya yansıdı. Ancak bu görüntüler Furkan’un son görüntüler oldu. 17 yaşındaki genç sularda kayboldu.


Haberin Devamı