Spor Arsenal, Özbek Ahmedov'i istiyor

Arsenal, Özbek Ahmedov'i istiyor

Paylaş
Arsenal, Özbek Ahmedov'i istiyor

İngiliz Premier League kulüplerinden Arsenal, Özbekistan Milli Takımı'nın kaptanı Adil Ahmedov ile ilgileniyor

Meksika’da düzenlenecek 17 Yaş Altı Dünya Futbol Şampiyonası’na katılacak milli takımı uğurlama töreninde konuşan Özbekistan Futbol Federasyonu Başkanı Mirebrar Usmanov, Arsenal’ın, Roberto Carlos’un top koşturduğu Rusya’nın Anji kulübünde kiralık olarak oynayan milli takım kaptanı Adil Ahmedov ile ilgilendiğini belirtti.

Usmanov, ayrıca bir diğer İngiliz kulübü Tottenham’ın da milli takımın diğer bir futbolcusuyla ilgilendiğini dile getirerek, ayrıca 17 Yaş Altı Milli Takımı kaptanı Abbas Mahsitaliyev’e ise Monaco kulübü menajerlerinin ilgi duyduğunu hatırlattı.

PEK ÇOK TEKLİF GELİYOR

Özbekistan A Milli Takımı ile Asya Kupası’nda yıldızı parlayan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Adil Ahmedov, bu yıl başında Rusya’nın Rubin Kazan, Lokomotif Moskova, Dinamo Moskova ve Mahaçkale’nin Anji, Suudi Arabistanı’nın El Şabab ve El İttihat, Katar’ın El Garafa kulüplerinden gelen transfer tekliflerini ardından, Rusya Premier League’inde yukarı sıraları hedefleyen Mahaçkale’nin Anji kulübüne kiralık olarak gitmişti.

Milli takım kaptanı Adil Ahmedov’un transfer hakkı halen Taşkent’in Pahtakor kulübüne ait bulunuyor. Geçen sene Katar’da düzenlenen Asya Kupası’nda başarılı bir performans sergileyerek dördüncü olan Özbekistan A Milli Takımı’nın 6 futbolcusu, Katar, Güney Kore, Rusya ve Çin kulüpleriyle anlaşmıştı.

Haberin Devamı