Magazin Artık ismimi Google'a yazmaya utanıyorum

Artık ismimi Google'a yazmaya utanıyorum

Paylaş
Artık ismimi Google'a yazmaya utanıyorum

Artık ismimi Google'a yazmaya utanıyorum

Borçları nedeniyle 50 gün hapis yattığı cezaevinden hafta başında tahliye olan Haluk Levent: Google'a giriyorum, karşıma dolandırıcılık davalarım çıkıyor. Kendimden utanıyorum, öldürülürüm diye çok korkuyorum...

Çok sayıda alacak davası nedeniyle başı belada olan ünlü şarkıcı Haluk Levent, 50 gün hapis yattıktan sonra hafta başında tahliye oldu. "Çok hatalıyım ancak ben de çok haksızlığa uğradım" diyen Levent, '2. Sayfa' programında çarpıcı açıklamalar yaptı:
2000'de tefecilerden 1 milyon dolar aldım. Bu borç katlanarak 9.5 milyon dolara çıktı. 4.5 milyon dolarını ödedim. Bu arada hakkımda davalar açıldı. 7'sinden beraat ettim. Geriye 14 dava kaldı. Onlar da lehime sonuçlanacak. Ama ben ülkemi terk ediyorum.

BİRİ KAFAMA SIKARSA?

Haberin Devamı

Ülkeyi terk etme nedenim; borçlarım ya da tefeci korkusu değil... Hakkımda her gün çıkan 'dolandırıcı', 'sahtekar', 'gaspçı' haberleri. Bu yüzden birtakım insanların hedefi haline getirildim. Sokaktaki kişi Haluk Levent'i adam tehdit eden biri, dolandırıcı olarak görmeye başladı. Ya bir gün sokakta yürürken biri bana gıcık olup kafama kurşunu sıkarsa? Bir ailem var benim. Google'a giriyorum, dolandırıcılık davalarım çıkıyor. Kendimden utanıyorum artık. Korkuyorum.
30 tefeciye borcum var. Bunlardan 4-5 tanesi çok insaflı. Ama bir tanesi var ki... Evime haciz gönderdi. İstanbul dışında konserdeydim. Karım ve bebeğimiz evdeydi. Kızımın biberonda duran anne sütünün bulunduğu buzdolabını da alıp götürdüler.

KANUN MAMA DİNLEMEZ

Haberin Devamı

Yakınlarım avukata 'Yapmayın' dediğinde ne cevap aldılar biliyor musunuz? 'Kanun anne sütü, mama dinlemez'... İşte bu avukata lanet okuyorum. Onunla aynı havayı soluduğum ve aynı denize baktığım için lanet okuyorum. O avukatın tek amacı; "Haluk Levent'in evine hacze gittim" demekti. Lanet olsun ona.

KENDİMİ REZİL ETTİM

Bir tefeci kalkmış "Benden araba aldı, bastı gaza gitti" demiş. Benim ehliyetim yok. Araba kullanmayı da bilmiyorum. Nasıl gideyim. Bir diğeri 'Benden 200 bin TL'lik pimapen aldı' deyip dava açıyor. 200 bin TL'lik pimapeni ne yapayım? Tefeci borcunu ödemek için bir ara kumar bile oynadım. Ama orada da kaybettim. Tüm bunların suçlusu benim. Kendimi rezil ettim.

"BORCUNU BEN ÖDEYEYİM"

Cezaevinde yatarken çok ünlü bir şovmenden beklenmedik bir teklif aldım. Bana "İstersen borçlarını ödemede yardımcı olabilirim" diye haber gönderdi. Kabul etmedim tabii. Ben çalışıp öderim. Ama onun bu duyarlılığı beni çok etkiledi. Cezaevinden çıktıktan sonra telefon açtım, 3 dakika konuştuk. Kendisine teşekkür ettim. İsmini açıklamam.

BU KÜPE HİÇ ÇIKMAYACAK

Bir gün gazetede bir haber okudum. Üniversite öğrencisi Salih, küpe taktığı için çıkan kavgada öldürülmüş. Sürekli benim şarkılarımı dinlermiş. O kadar üzüldüm ki gidip kulağımı deldirdim. Küpe ise bugün hayatta olmayan küçük Beyza'nın hediyesi. Beyza Nur amansız bir hastalıktan gitti. Bu küpeyi onların anısına hiç çıkartmayacağım.

Sabah

Haberin Devamı