Magazin 'Artık şarkı söyleyemeyecek'

'Artık şarkı söyleyemeyecek'

Paylaş
'Artık şarkı söyleyemeyecek'

Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı: Bundan sonra düzelse de artık İbrahim Tatlıses'in sahne hayatı bitti

Yaşananlara tanıklık eden Beyaz TV İstanbul Temsilcisi Sedat Yazıcıoğlu, “Tatlıses’in kardeşi Hüseyin Tatlı ameliyata girişinde yanındaymış. ‘Ben yakından yüzünü gördüm, melekler gibi uyuyordu. Suratı beyazdı. Bundan sonra düzelse de artık İbrahim Tatlıses’in sahne hayatı bitti. Hayranları artık Tatlıses’i plaklarından dinlerler, izlerler’ dedi” diye konuştu.

YAVAŞLATAN GENÇ MESAJ ÇIĞLIĞI ATMIŞ

Yazıcıoğlu, 5N1K programında yaptığı açıklamada da, saldırıdan önce Tatlıses ile fotoğraf çektiren bir gencin, birilerine mesaj verir gibi çığlık attığını söyledi.

Cüneyt Özdemir’in sorularını cevaplayan Yazıcıoğlu tanık olunan olayı şöyle anlattı: “Bizim kameraman çocuklar tanık oldular. İki çocuk fotoğraf çektirmek istiyor. Tatlıses, ‘tamam’ diyor. Arabasının yanında gençlerden birisi İbrahim Tatlıses’in yanında dururken öbürü fotoğrafı çekiyor. Tatlıses, tam arabasına bindiği an, ateş açılmadan önce gençlerden birisi bağırmaya başlıyor. Bir mesaj gibi sanki. Arabaya bindiği an 15-20 metre gidiyor, öbür araba yanaşıyor, tarama olayı başlıyor.”

Haberin Devamı

MİLLİYET