Gündem Artık serinliyoruz

Artık serinliyoruz

Paylaş
Artık serinliyoruz

Yaklaşık iki aydır sıcak havadan ve nemden bunalan Türkiye, bugünden itibaren serinleyecek. Sıcaklıklar 2-4 derece azalacak.

Yapılan son değerlendirmelere göre; sıcaklıklar, Marmara ile Karadeniz bölgelerinde 2 ila 4 derece azalacak, iç bölgelerde mevsim normallerinin 6 ila 8, güney kesimlerde 3 ila 5 derece üzerinde olacak.

Haberin Devamı

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, Marmaranın kuzeyi (İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevreleri), Batı Karadeniz kıyıları (Zonguldak, Bartın, Düzce, Sinop, İnebolu) ile akşam saatlerinden sonra Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları (Samsun, Ordu, Trabzon, Giresun, Rize, Hopa) kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Sıcaklıklar, Marmara ile Karadeniz bölgelerinde 2 ila 4 derece azalacak, iç bölgelerde mevsim normallerinin 6 ila 8, güney kesimlerde 3 ila 5 derece üzerinde olacak.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmaranın kuzeyi (İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevreleri), Batı Karadeniz kıyıları (Zonguldak, Bartın, Düzce, Sinop, İnebolu) ile akşam saatlerinden sonra Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları (Samsun, Ordu, Trabzon, Giresun, Rize, Hopa) kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Haberin Devamı

Marmara ile Karadeniz bölgelerinde 2 ila 4 derece azalacak olan hava sıcaklığı, mevsim normallerinin iç bölgelerde 6 ila 8, güney kesimlerde 3 ila 5 derece üzerinde seyretmeye devam edecek.

BÖLGELER:

Marmara, parçalı ve çok bulutlu, kuzeyi (İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevreleri) sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli olarak (20-40 km/s) esecek.

Ege, az bulutlu ve açık, zamanla kuzeyi parçalı bulutlu geçecek.

Akdeniz, az bulutlu ve açık, zamanla Doğu Akdeniz'in iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

İç Anadolu, az bulutlu ve açık geçecek.

AA