Mehmet Coşkundeniz Artık yaz bitti yaz aşkı da bitti
HABERİ PAYLAŞ

Artık yaz bitti yaz aşkı da bitti

Yaz tatilini evinden uzakta geçirme fırsatı bulanlar için yaz aşkları pusuda bekler. Bir tatil merkezine gidersiniz. Yaşadığınız kenttekine hiç benzemeyen bir hayat tarzına kendinizi alıştırmaya da dünden hazırsınızdır. Çünkü tatil demek, büyük ölçüde hayatınızın sınırlarını zorlayıp, yeni bir kişiliğe ve de yeni bir hayata adım atmak demektir. Yaz günlerinin verdiği rahatlık ve umursamazlık içinde yaz maceralarına kendinizi hazır hissedersiniz. Bulunduğunuz tatil yöresinin güzelliği sizi büyüler, en önemlisi burada kendi kendinizin efendisi olmanızdır. Ve bu tatil beldesi birdenbire sizin için bir masal dünyasına dönüşür. Çünkü aynı beldede tatilini geçiren biri sizinle ilgilenmeye başlamıştır. Tatilde olmanın verdiği rahatlık içinde biraz da ortamdan etkilenerek kendinizi bir aşk denizine bırakırsınız. Tatiliniz birdenbire renklenivermiştir. Sabah yürüyüşleri, çeşitli geziler ve geceleri ayışığı altında romantik yemekler derken bu kişiye iyiden iyiye bağlandığınızı hissedersiniz. Onunla pek çok ortak zevkiniz olması da sizi umutlandırır. Size büyük ilgi gösteren, bir dediğinizi iki etmeyen bu kişi acaba hayallerinizi süsleyen kişi midir?

Haberin Devamı

***

Tatil sona erip de yaşadığınız yerlere döndüğünüz zaman tılsım birden bozulur. Tatilde tanıdığınız beğendiğiniz kişiyle normal yaşantınızda tekrar karşılaştığınız zaman onu yadırgayabilirsiniz. Çünkü hayatın gerçekleri ile tatil günlerinin hayalleri birbiriyle hiç uyuşmaz. Yaz aşkınızın sonsuza dek süreceğini düşünmekle zaten büyük bir hata yaparsınız. Yaz aşkları, tıpkı yaz yağmurları gibidir. Birden başlar, sizi etkisi altına alır ve sonra da birdenbire kesilir. Ortalık günlük güneşlik olur. O yağmurdan eser kalmaz. Yaz aşklarını yaşarken, bu ilişkinin ömrünün tatil süresiyle sınırlı olduğunu önceden kabul ederseniz, tatil sonunda acı çekmezsiniz. O unutulmaz güzel günler size zehir olmaz. Adı üstünde ’yaz aşkı’ diyoruz. Böyle bir aşkın yazdan sonra da devam etmesi ihtimali çok zayıftır. Tabii bazı durumlarda yaz aşkı, hayatınızın aşkı olabilir. Her aşkın bir ömür boyu süreceğine önceden inanmak, sizi düş kırıklığına uğratabilir. Bu nedenle yeni bir aşk serüvenine başlarken bir gün her şeyin bitebileceğini aklınızın bir köşesine yazmalısınız.

Haberin Devamı

***

Yaz aşkı yaşamak elbette güzel. Ama baştan bu aşkın tatil ile birlikte sona ereceğini kabul etmek şartıyla. Yazın güzelliğine kapılıp o güzel günleri, romantik bir aşkla değerlendirmek size mutluluk vermeli. Tatil dönüşünde, yaşadıklarınızı dostlarınıza, yakınlarınıza anlatırken, karamsar ve umutsuz olmamalısınız. Yaşadığınız güzellikleri, yazın unutulmaz anıları olarak belleğinizde muhafaza edebilirsiniz. Güzel, unutulmaz anılara sahip olmak da size mutluluk vermeli. Bu tür aşk maceralarından devamlılık beklerseniz çok yanılabilirsiniz. Yaz aşklarında duyguları fazla derinleştirmenin karşınızdaki kişinin geçmişini, önemli sırlarını öğrenmek için çaba harcamanın da bir anlamı yoktur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder