Türkiye (Son Dakika) 'Artık yeter!'

'Artık yeter!'

Paylaş
'Artık yeter!'

Adana'da kocası tarafından darp edildiğini söyleyerek polise başvurduktan sonra 7. kattan atlayarak intihar eden 19 yaşındaki kadının babası Naci Böler '5 aydır kızımı bize göstermiyordu, şiddet uyguluyormuş, bıçak çekip sokağa atmış. Artık yeter' diye isyan etti

Olay, Seyhan ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Yaklaşık 5 ay önce Mustafa Ş. (25) ile Tuba Ş. (19) evlendi. Ancak evlendikten hemen sonra Mustafa Ş. eşini ailesine göstermemeye ve şiddet uygulamaya başladı. Dün öğleden sonra Mustafa Ş. eşini darp edip bıçak çekerek sokağa attı. Bunun üzerine Tuba Ş. annesi ve babasıyla birlikte Denizli Polis Merkezi’ne giderek eşinden şiddet gördüğünü söyleyip şikayetçi oldu.Polis genç kadının şikayeti üzerine eşini aramaya başladı. Kadını da şikayetini aldıktan sonra annesi ve babasının evine götürdü.

Haberin Devamı

Gece ise genç kadın girdiği bunalımdan çıkamayarak evde kardeşleri ve babası ile annesine "Benim ölümümden eşim, annesi ve babası sorumludur" diyerek evin balkonuna koşup buradan kendisini aşağı bıraktı. Bunun üzerine olay yerine gelen polis, apartmanın hemen yanındaki 1 katlı iş yerinin beton zeminine düşen genç kadını buradan alıp ambulansa verdi. Sağlık ekipleri genç kadını hastaneye götürdü ancak burada genç kadın yaşam mücadelesini kaybetti. Tuba Ş.’nin cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı.

BABA İSYAN ETTİ

Kızının cenaze işlemleri için adli tıp kurumuna gelen inşaat ustası baba Naci Böler (55), kızının 5 ay önce damadı ile severek evlendiğini ancak evlendikten sonra kızının yüzünü göremediklerini belirterek, "Kızımı 5 aydır göremiyorum. Dün kızım bize geldi kızıma bıçak çekip sokağa atmışlar. Bu nasıl bir insanlık. Kızım evlendiğinden bu yana eşinden ailesinden şiddet görüyormuş. Dün gittik polise şikayetçi olduk. Sonra eve geldik. Kızım girdiği bunalımdan çıkamayarak ölümümden eşim, kayınvalidem ve kayınbabam sorumludur diyerek kendisini 7. kattan aşağı attı. Bu nasıl bir insanlık. Artık yeter ben bunların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

Tuba Ş.’nin ağabeyi Tayfun Böler ise kadına şiddet uygulayan erkeklerin en ağır bir şekilde cezalandırılması gerektiğini, kız kardeşinin 5 ayda bir gün yüzü görmediğini söyledi.

Baba Naci Böler adli tıp önünde beklerken gelen telefonlara ağlayarak cevap verip kardeşlerine, "Kızımın mezarını hazırlayın onu 19 yaşında toprağa vereceğim" dedi.

Tuba Ş.’nin cenazesinin yarın ailesi tarafından alınıp memleketi Elazığ’a götürülerek burada toprağa verileceği öğrenildi.

İHA