Magazin Arto gözaltına alındı

Arto gözaltına alındı

Paylaş
Arto gözaltına alındı

Şarkıcı Arto, Atatürk Havalimanı'nda pasaport geçişi esnasında polisle tartışınca gözaltına alındı

York'tan gelen Arto, Atatürk Havalimanı'nda pasaport kontrolünden geçişi esnasında 'business class' yolcuların geçiş hakkının olduğu pasaport bölümünden geçmek istedi. Pasaport kabinindeki polis memuru, Arto'nun businnes class yolcu olmadığı gerekçesiyle geçişine izin vermedi. Çıkan tartışma sonrası polise hakaret ettiği gerekçesiyle Arto gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Arto ifadesi alınmak üzere Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü'ne götürülürken kendisini görüntüleyen basın mensuplarına polisleri göstererek "Polis arkadaşlar istediklerini aldı. Terbiyesizlik yaşadım sadece. Gördüğünüz gibi istediklerini aldılar" dedi.

Arto gözaltına alınma sebebini soran gazetecilere "Son zamanlarda ünlülere karşı böyle bir durum söz konusu. Ondan sonra o ünlü diye bu sıraya girecek diyorlar ama zaten o sıra benim hakkımdı" diye konuştu.



Arto, Demet Akalın'ın bebeği Hira'ya bebek maması getirdiği belirterek "İşin kötü tarafı Demet'in mamaları bende. Kız beni bekliyor maalesef" diyerek polis nezaretinde şubeye götürüldü.

Murat ÇAKIR - İSTANBUL DHA