Ekonomi Arwey görücüye çıktı

Arwey görücüye çıktı

Paylaş
Arwey görücüye çıktı

Fransa'nın, Paris, Lille, Lyon, Marsilya gibi büyük şehirlerinde 200 noktada satışa sunulan 'Arwey fonksiyonel defterleri', Avrupa'nın diğer ülkelerine görücüye çıktı

Fransa’nın ardından; Belçika, İsviçre, Lüksemburg, İspanya, Hollanda’nın aralarında bulunduğu Avrupa ülkelerinden sipariş gelmeye başladı.

Eyfel, Champs-Élysées caddeleri gibi 200 noktada satışa sunulan Türk markası ARWEY Fonksiyonel Defterleri, tasarımı ve şıklığı ile dünyanın 3 defter markasından biri olarak gösteriliyor.

Acar Group’un, 500 bin dolar AR-GE bütçesi ayırarak, dünya piyasasına sunduğu ‘Arwey’; fonksiyonelliği ve şık tasarımı ile butik defter modasına yön veriyor.

Acar Group Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Acar, “Şu an, yurtiçi ve yurtdışında, 550’ye yakın satış noktasına ulaştık. 2010 yılı sonunda, Avrupa ülkeleri ve Amerika başta olmak üzere, dünya genelinde en az 1000 satış noktası hedefliyoruz. Türkiye’den dünyaya, bir defter markası ‘Arwey’ doğdu” dedi.

30 yıllık bilgi birikimi ve tecrübe ile 35’e yakın ülkeye ihracat yaptıklarını ifade eden Zekeriya Acar, bu yıl ihracat açısından başarılı bir yıl beklediklerini ve üretimin yüzde 70’e yakınını ihraç edeceklerini söyledi.

Haberin Devamı