Gündem Asansörde feci ölüm

Asansörde feci ölüm

Paylaş
Asansörde feci ölüm

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, bindiği asansör ile duvar arasına elini kaptırarak ağır yaralanan 2 yaşındaki Seyhan Kayra Helaloğlu, yaşamını yitirdi

İlçede dolaştıktan sonra evine dönen Helaloğlu ailesinin fertleri, Umut Apartmanı’nın üçüncü katındaki evlerine çıkmak için asansöre bindi.

Anne ve babasıyla dairelerine çıkmak isteyen küçük Seyhan Kayra, hareket halindeki asansör ile duvar arasına elini sıkıştırdı.

Çocuğun çığlıkları üzerine ailesi, asansörü durdurup polis ve itfaiyeden yardım istedi. Elini kaptırdıktan sonra asansörün hareket etmesinden dolayı ağır yaralanan küçük çocuk, ihbar üzerine apartmana gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılıp ambulans ile Siverek Devlet Hastanesi’ne gönderildi.

Ağır yaralanan Seyhan Kayra Helaloğlu, acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi.

Küçük Seyhan, yoğun bakım ünitesinde verdiği yaşam mücadelesini sabah saatlerinde kaybetti. Ölümü ile yakınlarını yasa boğan Seyhan Kayra’nın cenazesinin otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Siverek’te toprağa verileceği açıklandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mehmet SEZGİN/DHA