Magazin Asena Atalay: Karısıyla görüşmek isterdim

Asena Atalay: Karısıyla görüşmek isterdim

Paylaş
Asena Atalay: Karısıyla görüşmek isterdim

Caner Erkin’in Şükran Ovalı ile evliliğini kıskandığı söylenen Asena Atalay, Kanal D’deki ‘Renkli Sayfalar’a katıldı

Asena Atalay, “Eski eşimi hiç kıskanmadım. Bizimki zaten bitmişti. İsterdim ki, karısıyla modern bir şekilde görüşülsün. Onun çocuğu, Çınar’ın kardeşidir. Caner’e düşman değilim." dedi.

"PARAGÖZ VAMPİR DEĞİLİM"


Paranın peşinde olmadığını ifade eden Atalay, "Ama oğlumuz henüz babasının evlendiğini bilmiyor. Birbirlerini çok az görüyorlar. 5.5 yaşındaki çocuğu anneden nasıl alacaklar? Onu 9 ay taşıdım, 22 ay emzirdim! Ben ne paragözüm, ne de vampirim” diye konuştu."

''CANER ŞÜKRAN'A EV ALMADI''

Atalay, basına yansıyan ''Caner Erkin, eşi Şükran Ovalı’ya ev aldı'' haberleriyle ilgili de konuştu. Bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten sunucu, ''Beykoz’dan ev aldığı yalan. Süren mahkememizden dolayı tapuları falan biliyorum'' dedi.

Asena Atalay, 1 yıl önce boşandığı Caner Erkin’den oğulları Çınar için harcadığı 451 bin TL’yi istemiş ve yıllık 600 bin TL tedbir nafakası talep etmişti. Caner Erkin de Çınar’ın velayetini alacağını açıklamış, eski eşinin akıl sağlığından yoksun olduğunu iddia etmişti.



'ANNE OĞUL HİÇ AYRILIR MI?'


Öte yandan Asena Atalay'a geçtiğimiz günlerde Caner Erkin’in oğulları Çınar’ın velayetini almak için dava açacağı hatırlatılınca, "Oğlumu magazin malzemesi yapmam. Anne ile oğul hiç ayrılır mı, biz etle tırnak gibiyiz, birbirimizden kopamayız” diye konuşmuştu.




'ANNELİK BİLİNCİNDEN TAMAMEN UZAK BİR ANNEYE SAHİP'


Atalay’ın astronomik nafaka talebinin ardından Caner Erkin sorumluluklarının tamamını yerine getirdiğini söylemiş, Asena Atalay ise aksini iddia etmişti. Milli futbolcu Caner Erkin’in boşandığı eşi Asena Atalay’a yönelik, “Evlilik birliği sürecinde üçüncü. kişilerle birlikte olan bir şahıs. Üzülerek ifade ediyorum ki oğlum Çınar, akıl sağlığından yoksun, kendi menfaat ve çıkarlarını ön planda tutan ve bunun için sınır tanımayan, annelik bilincinden tamamen uzak bir anneye sahip” sözleri ise günlerce magazin gündeminden düşmemişti.


Haberin Devamı