Dünya Aşık tesisatçıya gizli kameralı seks tuzağı!

Aşık tesisatçıya gizli kameralı seks tuzağı!

Paylaş
Aşık tesisatçıya gizli kameralı seks tuzağı!

Tesisatçı bir adamın kız arkadaşı tarafından, "Acaba sevgilim beni aldatmaya meyilli mi?" sorusuna cevap bulmak için hazırlanan gizli kameralı 'sadakat testi' videosu internette binlerce kişi tarafından izlendi.

YouTube'daki 'To Chatch A Cheater' (Aldatanı Yakalamak) isimli kanalda yayımlanan videoda, adamın sevgilisiyle işbirliği yapan bir kadın oyuncu, 'Musluğum bozuldu" bahanesiyle tesisatçıyı arayıp evine çağırıyor.

Seksi iç çamaşırları ve deri çizmeyle adamı karşılayan Alison isimli kadının evine daha önceden yerleştirilen gizli kameralar evde yaşananları saniye saniye kaydederken, sevgilisi de olan biteni canlı bir şekilde ekrandan izliyor.



Tesisatçı adam olanca ciddiyetiyle işini yapmaya çalışırken, işbirlikçi kadın peşpeşe yaptığı imalarla adamı baştan çıkarmaya çalışıyor. Hiç oralı olmayan adam, kadının cinsel içerikli imalarına kayıtsız kalırken, kadının kendisini kucaklama teklifine de yanaşmıyor.



Adam çıkmak üzere kapıya doğru ilerlerken ev sahibi kadın senaryo gereği açık açık cinsel ilişki bile teklif ediyor. Bu noktada canına tak diyen adam, "Benim bir kız arkadaşım var. Böyle bir şey yapamam" diyerek net bir şekilde tavrını ortaya koyuyor.

Olan biteni ekrandan izleyen sevgilisi de erkek arkadaşının kendini aldatacak bir kişi olmadığana ikna oluyor.

POSTA.COM.TR

Haberin Devamı