Rauf Tamer Asıl soru...
HABERİ PAYLAŞ

Asıl soru...

Haberin Devamı

Almanya’da yabancı düşmanlığının ve ırkçılığın prim yapıp yapmadığını, Eylül seçimlerinde göreceğiz. Prim yapmışsa bile, yabancı düşmanlığına sığınmış bir milli irade’nin neresi millidir, ona bakacağız.


Türkiye’ye takındıkları tavır, ne demokratlığa sığar, ne Avrupalılığa sığar, ne de insanlığa. - Muasır medeniyetmiş. Haydi oradan. 1939’ların kafası bu.


Buraya soktukları ajanlar ne işe yarar? Hiç değilse Türk kamuoyunun nabzını tutup bir anket yapsalar bari. Türk Milleti, Almanya hakkında ne düşünüyor, bir öğrenseler. Aynı şeyi Amerikalılar da yapsalar keşke... Obama’dan kalan enkaz’ın, süper devleti nasıl itibarsızlaştırdığını görseler. - Sadece Türkiye’de mi? Hayır. Her ülkede.


Almanya Dışişleri Bakanı Bay Gabriel, demiş ki: (hangi dağda kurt öldüyse) - 15 Temmuz’da yanlış yaptık. Sanki 15 Temmuz’dan sonraki dönemde doğru yapmışlar gibi... 15 Temmuz, 16, 17, 37, 47 Temmuz. Hangisi doğru ki? Bay Gabriel, 15 Temmuz’da kalmış. - Yanlış yaptık diyor. Sanki bilmediğimiz bir şey. Yahu, asıl soru şu: - Bunu neden yaptınız? Sadede gelelim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder