Türkiye (Son Dakika) Aşırı kıskançlık intihara götürdü

Aşırı kıskançlık intihara götürdü

Paylaş
Aşırı kıskançlık intihara götürdü

12 yıllık eşini son kez görüşmek için yanına çağıran Hasan Gürbüz, önce karısını vurdu, ardından kendini kafasında vurarak intihar etti

Ümraniye, Dudullu’da bulunan Osmangazi Korusu’nda saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Hasan Gürbüz (34) kendisinden aşırı kıskançlık yüzünden boşanmak isteyen, 1 aydır ayrı yaşadığı ve 2 çocuğunun annesi Semiha Gürbüz’ü (28) son kez görüşmek için Osmangazi Korusu’na çağırdı.

Semiha Gürbüz, yanına bir bayan arkadaşınıda alarak Hasan Gürbüz’ün yanına gitti. Çift burada bir süre konuştu. Ardından Hasan Gürbüz, eşi Semiha Gürbüz’ün kafasına silahla ateş etti.

Semiha Gürbüz, çenesine isabet eden mermiyle yaralandı. Hasan Gürbüz bunun ardından silahla kendi kafasına bir el ateş ederek intihar etti.

"KOŞMAYA BAŞLADIM"

Semiha Gürbüz’ün arkadaşı olay üzerine polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralanan Gürbüz ambulansla Ümraniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede yapılan ilk belirlemeye göre Gürbüz’e isabet eden merminin yüzünün çıktığı belirlendi.

Sağlık durumu iyi olan Semiha Gürbüz’ün, daha önce kocasından şiddet gördüğüne dair herhangi bir başvuruda bulunmadığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sefa KIDIK-Ramazan EĞRİ/DHA

Haberin Devamı