Spor Asit fırlatmak ve öldürmekle tehdit etmiş!

Asit fırlatmak ve öldürmekle tehdit etmiş!

Paylaş
Asit fırlatmak ve öldürmekle tehdit etmiş!

Eski kız arkadaşı ve onun annesine saldırdığı gerekçesiyle yargılanan Ravel Morrison'ın bugünkü duruşmasında ilginç detaylar ortaya çıktı

West Ham United’ın 21 yaşındaki orta sahası Ravel Morrison’ın, eski kız arkadaşı Reah Mansoor’u suratına asit fırlatmakla ve öldürmekle tehdit ettiği ortaya çıktı. Yıldız oyuncu ayrıca Mansoor’u, evini havaya uçurmakla da tehdit etmiş.

Morrison, 27 Temmuz sabahı Mansoor ve annesine saldırmaktan dolayı gözaltına alınmış, fakat geçtiğimiz günlerde görünle dava sonucu şartlı tahliye edilmişti.

Morrison ilk defa bugünkü duruşmada yerini aldı. Mansoor’a 2010 yılının başından 20 Temmuz’a kadar çeşitli tehditler savurduğu; bunların arasında suratına asit atmak, öldürmek, evini havaya uçurmak olduğu belirtiliyor.

Yıldız oyuncunun şartlı tahliyesinin detayları da ortaya çıktı. Buna göre iki kadınla da direkt ya da endirekt olarak temas kurmayacak, onların yaşadığı caddeye gitmeyecek, mahkeme günleri, avukatıyla görüşmesi ve West Ham United maçı ziyareti hariç Greater Manchester bölgesine girmeyecek. Bunları yaptıktan sonra da Londra’ya hemen geri dönecek.

Ajansspor

Haberin Devamı