Türkiye (Son Dakika) Asitçi enişte kurbanı çocuğun babası ilk kez konuştu

Asitçi enişte kurbanı çocuğun babası ilk kez konuştu

Paylaş
Asitçi enişte kurbanı çocuğun babası ilk kez konuştu

Eniştesi Cihan Araçman'ın, yüzüne kimyasal sıvı attığı 4.5 yaşındaki Y.K.'nın babası Cenk Kocakaya oğlunun yaşadığı dramı "Bir gözünü kaybetti. Kirpiği, kaşı, gözyaşı kanalları yok. Çocuklar onunla arkadaş olmak istemiyor, görünce kaçıyorlar" diye anlattı

Ataşehir'de bir lokantada 17 Ekim 2015'te ailece yemek yerlerken, eniştesi Cihan Araçman’ın yüzüne attığı kimyasal madde ile hayatı cehenneme dönen 4.5 yaşındaki Y.K.'nin babası Cenk Kocakaya 14 ay sonra ilk kez konuştu.

Sözlerine “Hastaneye gittiğimizde, çocuğumun suratı yanıyordu. Uzun süre çözmeye çalıştılar. O şahıs, yardımcı olduğunu söyledi ama öyle bir şey olmadı. ‘Yakan budur’ demedi. Çocuğum 3-4 gün yandı. O anda müdahale edilebilse farklı olabilirdi.” diye başlayan Cenk Kocakaya şöyle devam etti.

‘ROLÜNÜ ÇOK GÜZEL OYNADI, 3 GÜN SONRA YAKALANDI'



“Hastanede hep yanımızdaydı. Rolünü çok güzel oynadı. Oğluma sokuluyor, onunla konuşuyordu. Üç gün sonra yakalandı. Şu an düşünüyorum da tüylerim diken diken oluyor. O çocuğun yaşadığı korkuyu düşünebiliyor musunuz? Size birisi bir şey yapmış ve o adam halen annesinin-babasının yanında.”



Asitçi eniştenin cezası belli oldu



‘OĞLUMU GÖREN ÇOCUKLAR KAÇIYOR'



“Oğlum 30’un üzerinde operasyon geçirdi. Sağ gözünü kaybetti. Sol gözü çok az görüyor. Sosyal bir çocuk, okula gitmeyi istiyor ama oğlumu gören çocuklar kaçıyor. Çocuğum çalışabilecek mi? Kız arkadaşı olacak mı? Evlenip çoluk çocuk sahibi olabilecek mi? Belirli zamanlarda yine ameliyat olacak. Önceliğimiz, oğlumu toplum içinde yadırganmayacak bir görüntüye kavuşturabilmek.”

6.5 YIL SONRA SERBEST KALACAK


Cihan Araçman

24.5 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada 12 yıl hapis cezasına çarptırılan, yaklaşık 6.5 yıl sonra tahliye olması beklenen Cihan Araçman’ın cezasını az buluyor Cenk Kocakaya ve “6,5 yıl sonra dışarıya çıktığında başkalarına da zarar verebilir” diyor.

Hürriyet

Haberin Devamı