Dünya Asitli yalan!

Asitli yalan!

Paylaş
Asitli yalan!

Sokakta yüzüne kezzap atıldığını söyleyerek dünyanın ilgi odağı olan kadın meğerse herşeyi uydurmuş

ABD'de geçtiğimiz haftalarda sokakta kimliği belirsiz biri tarafından yüzüne asit atıldığını söyleyerek, dünya genelinde sempati kazanan Bethany Storro'nun aslında saldırıya uğramadığı ve kendi kendine zarar verdiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Washington eyaletinin Vancouver şehrinde yaşayan 28 yaşındaki Storro'nun polise verdiği ifadede, saldırı hikayesinin tamamen uydurma olduğunu itiraf ettiği belirtildi.

YARDIM YAĞMIŞTI

Storro, 30 Ağustos gecesi tanımadığı birinin yanına yaklaşıp "Hey güzel kız, bir şey içmek ister misin?" dedikten sonra yüzüne asit attığını iddia etmişti. Yüzündeki ciddi yanıklarla medya karşısına çıkan Storro'nun tedavisi için yardım kuruluşları tarafından yüklü miktarda para toplanmıştı. Storro, dünyanın dört bir yanından da "geçmiş olsun" mektupları aldığını söylemişti.

Vancouver polis yetkilileri, Storro'ya gönderilen paraların bağış sahiplerine geri verilmesi için çalışmaların başladığını ifade etti.

Haberin Devamı

NEDEN BÖYLE YAPTIĞI BİLİNMİYOR

Vancouver polis şefi Clifford Cook, Storro'nun bunu neden yaptığının henüz bilinmediğini ancak genç kadının çok pişman olduğunu söyledi.

Polis Storro'nun ifadesinin ardından, genç kadının tarifi doğrultusunda atletik yapılı ve at kuyruklu bir siyahî kadının peşine düşmüştü.

Storro, geçirdiği ameliyat sonrası 5 Eylül'de Oregon hastanesinden taburcu olmuştu. Storro'nun asidi suratına kendisinin döktüğü ya da sürdüğü ve yüzündeki yaraları bu şekilde açtığı tahmin ediliyor.

(Hürriyet)