Magazin 'Aşk 40 yıldır uğramadı'

'Aşk 40 yıldır uğramadı'

Paylaş
'Aşk 40 yıldır uğramadı'

Ünlü popçu Serdar Ortaç, Bodrum'daki konserinde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Aşktan yana yüzünün gülmediğini söyleyen popçu, “Aşk 40 yıldır kapımı çalmadı” dedi

Bodrum'da yaklaşık 700 kişinin izlediği konsere son albümündeki ‘Poşet’ adlı şarkıyla başlayan Serdar Ortaç, gece boyunca izleyicilere eğlenceli anlar yaşattı.

Haberin Devamı

Hareketli şarkılarını dans grubu ile birlikte seslendiren Ortaç, şarkı aralarında sık sık izleyenlerle sohbet de etti. Ortaç, “Bu gece buraya gelen tüm konuklar, bir daha gelmeyecekmiş gibi eğlenmeli. Bu gece bir şeyin daha farkına varacağız, asla yaşlanmayanlar var aramızda ve onlardan biri de benim.

1994’ten bu yana yaptığım ‘Karabiber’, ‘Bilsem ki’, ‘Yaz yağmurları’ dahil, en eski Serdar Ortaç şarkılarını dinleyeceksiniz. Aşkın ne zaman kapımızı çalacağı belli olmaz. Ama, benim kapımı 40 yıldır çalmadığına göre sizinkini zor çalar” diye konuştu.

Ortaç, alkolü bırakalı 6 ay olduğunu da belirterek, “Konserde elma suyu içiyorum. İsterseniz tadabilirsiniz. Bu gece Bodrum’da olmaktan çok mutluyum. Hepiniz için kadeh kaldırıyorum” demeyi de ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Nilüfer KANDIRMIŞ/DHA