Magazin 'Aşk durduğun yerde kalori yaktırır'

'Aşk durduğun yerde kalori yaktırır'

Paylaş
'Aşk durduğun yerde kalori yaktırır'

InStyle dergisinin temmuz sayısının kapak kızı Bade İşçil, moda tasarımcısı Özgür Masur'un sorularını yanıtladı

Ben seni çok iyi tanıyorum ama okurlar için pek bilinmeyenlerinle başlayalım mı konuşmaya?
Herkes beni sağlıklı beslenme takıntısı olan biri sanıyor, oysa oburluk yapıyor, ‘Aman canım boşver’ diyerek abur cubur yiyorum. Ya da benimle ilgili çıkan haberlerde söylendiği gibi, ‘Şöyle güzelim, böyle güzelim’ diyen biri değilim, aksine bu konularla ilgili hiç oralı bile değilim. Yaşamayı seviyorum ancak dertlenmeyi, bir de beklemeyi hiç sevmiyorum. Kahkaha atacak hiçbir şey bulamadığım zaman video paylaşım sitelerindeki komik videoları izler, gülerim.

Haberin Devamı

Oyunculukta geldiğin nokta hakkında ne düşünüyorsun?
Daha en başındayım, şöyle söyleyeyim, belki de daha bu yola adım atmadım bile… Benim için şu anki durumum sadece emekleme evresi; ayağa kalkabilmek için harekete geçtim ama bundan sonra ne kadar sürede yürüyüşe geçerim, onu bilmiyorum.

Peki hırslı mısın bu konuda?
Hırslıyım, gerektiği şekilde çalışıyorum ama esas olan yetenek tabii… Çalıştıkça kendimden bir şeyler katıp kendimce yöntemler geliştiriyorum. Böylece oyunculuk sıradanlıktan çıkıp daha keyifli oluyor. Yoksa sıradanlık her meslek için kötü… Farklı olmalı, fark yaratmalı ki aranan olasın!

‘Ezel’ süreci hakkında neler söylersin?
Her anı çok değerli benim için. Çünkü bu dizide çok profesyonel oyuncularla bir araya geldim. Birlikte çalıştığım isimlerin hepsi ayrı ayrı değerli isimler; şanslıyım bence bu konuda, epey şey öğrendim.

Haberin Devamı

Günlük hayatta sana neler keyif verir?
Amerikan filmlerini ve belgesel izlemeyi seviyorum. Bon Jovi dinlerken kendimden geçiyorum, Türk sanat müziği âşığıyım, bilgi veren şeyleri okumayı seviyorum. Kısaca bana bir şey hissettirmesi, beni düşündürmesi, eğlendirmesi gerekiyor vakit ayırdığım şeylerin. Hayvanları seyretmek, onlarla oynamak. Dans, spor, yürüyüş, arkadaşlarla vakit geçirmek de keyifli.

Sevdiğin ve sevmediğin özelliklerin neler?
Özgüven. Sevip sevmediğimi bilemediğim bir özelliğimdir.

Tüm bu güzelliğinin yanında yalnız mısın?
Ben içini doldurmuş bir yalnızlığa sahibim, içimde o kadar çok şey var ki yalnız kalsam da bunu fark edemiyorum. İçim kalabalık benim.

Aşka geçeyim diyorum. Her şeyini bildiğim gibi âşık olduğunu da en iyi ben anlarım, ağzın-burnun birbirine karışıyor
(Gülüyorlar) Evet, herhalde tuhaf bir şeyler oluyor. Yani çok kolay bir şey değil aşk! Ayağım yerden kesilir, elim ayağım dolanır, sesim incelir, ne bileyim kimyam değişir… En güzel macera ve çılgınlıktır aşk! Durduğun yerde kalori yakarsın...

Evliliğe, anneliğe sıcak bakıyorsun…
Geleneksel bir yapım var, çok güzel bir aile ortamında büyüdüm, annem gibi fedakâr olabilmek isterim, eşim ve çocuklarım için.

Haberin Devamı

Şu sıralar gündeminde neler var?
Yeni dönemde Ay Yapım’ın ‘Kuzey ve Güney’ adlı dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel gibi isimlerle başrolü paylaşacağım. Dizinin çekimlerine ağustos ayında başlanacak, bu proje için çok heyecanlıyım.

RADİKAL