Gündem Aşk engel tanımadı

Aşk engel tanımadı

Paylaş
Aşk engel tanımadı

18 yaşını doldurduktan 2 gün sonra, ailesinin evlenmesine razı olmadığı yürüme engelli gence kaçtı

Manisa’nın Salihli İlçesi’nde tezgahtarlık yapan Emine Özgür, 18 yaşını doldurduktan iki gün sonra, ailesinin evlenmesine razı olmadığı yürüme engelli 23 yaşındaki Cengiz Girgin’e kaçtı. Nikahları kıyılan genç çift, “Aşkın engel tanımadığını gösterdik. Herşeye rağmen birbirimizden vazgeçmedik” dedi.

Haberin Devamı

4.5 ay önce tanışan, Salihli’de bir giyim mağazasında tezgahtarlık yapan Emine Cengiz ile Salihli Belediyespor’da memur olarak çalışan doğuştan yürüme engelli Cengiz Girgin arasındaki yakınlaşma kısa sürede aşka dönüştü. Gençler evlenme kararı aldı ancak, henüz 18 yaşını doldurmayan Emine’nin ailesi, Cengiz’in akülü araca bağımlı yaşamasını gerekçe göstererek bu evliliğe karşı çıktı. Gençler bir süre görüştürülmedi. Emine’nin ailesi tüm girişimlere rağmen ikna olmadı. Bunun üzerine, geçen 15 Kasım’da 18 yaşını dolduran Emine Özgür, çok sevdiği ve hayatını birleştirmek istediği Cengiz Girgin’e kaçtı.

NİKAHA KIZIN AİLESİ GELMEDİ

Yaklaşık 20 gündür Girgin ailesinin evinde kalan Emine ile yürüme engelli Cengiz için bugün Salihli Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde nikah kıyıldı. Nikaha Emine Özgür’ün ailesinin haricinde çiftin yakınları, arkadaşları ve sevdikleri katıldı. Emine gelinlik giymezken, damat Cengiz Girgin de nikaha akülü arabasıyla geldi. Nikah memurunun sorusunu ‘evet’ diye yanıtlayan gençler hayatlarını birleştirdi.

Haberin Devamı

HİÇBİR ŞEYDEN PİŞMAN DEĞİLİM

Damat Cengiz Girgin, “Hayatımın aşkını buldum. O herşeyini bırakıp bana geldi. Çok mutlu olacağız. Önümüze engeller koydular ama biz birbirimizden vazgeçmedik. Aşkın engel tanımadığını herkese gösterdik. Mutluluğumu kelimelerle tarif edemiyorum” dedi.

Ailesinin kendisiyle görüşmediğini sadece ikizi olan kardeşiyle konuştuğunu anlatan gelin Emine ise herşeye rağmen çok mutlu olduğunu söyledi, “Ben hayatımın aşkına kaçtım. Hiçbir şeyden pişman değilim” diye konuştu.

Ekrem ÇAĞLAR/SALİHLİ (Manisa), (DHA)