Yaşam 'Aşk Gemisi'nde yas var

'Aşk Gemisi'nde yas var

Paylaş
'Aşk Gemisi'nde yas var

80'li yıllarda Türkiye'de de fırtınalar estiren 'Aşk Gemisi' dizisinin yapımcısı Henry Colman, 89 yaşında hayatını kaybetti

"Easy Does It" isimli eğlence programında prodüksiyon koordinatörü olarak 1951 yılında televizyon dünyasına katılan Colman, "Kraft Television Theatre", "Robert Montgomery Presents" ve "Colgate Comedy Hour" programlarında ise yönetmen asistanı olarak görev yaptı.

Televizyon yöneticisi olarak "The Many Loves of Dobie Gillis", "Green Acres" ve "Hawaii Five-O" yapımlarında görev alan Colman, 1970’lerin en popüler dizilerinden biri olarak gösterilen "The Love Boat-Aşk Gemisi"nin de yapımcılığını üstlenmişti. Colman, 1980’lerde de "Hotel" dizisinin yapımcılığını yaptı.

AŞK GEMİSİNİ HATIRLAYALIM


Aşk Gemisi misafirlerini tropik denizlerde rüya gibi seyahatlere çıkartan sosyetik bir gezi gemisiydi. Beyazlar içindeki kaptan Stubing, süper doktor ve tüm ekip çok cana yakındı yolcuların her derdine deva olmaya çalışırlardı. Her bölümde yolcuların başına birşey gelir bir polisiye olay yarım kalmış aşk macerası küskünlük vb problemler ortaya çıkar ve seyahat süresi içinde ekibimiz olayı çözerdi.

Haberin Devamı