Magazin Aşk-ı Memnu'nun muhteşem partisi

Aşk-ı Memnu'nun muhteşem partisi

Paylaş
Aşk-ı Memnu'nun muhteşem partisi

Kanal D'deki 'Aşk-ı Memnu'nun tüm oyuncu kadrosu dizinin finalini önceki gece Kuruçeşme SuADA'daki 400 kişilik partide konuklarla birlikte izledi

Konuklar, diziyi oyuncularla izleyebilmek için 500 TL’lik davetiyelerden aldı. Elde edilen gelir Milliyet Gazetesi’nin ‘Baba Beni Okula Gönder’ kampanyasına bağışlandı. Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat ve Selçuk Yöntem’in büyük ilgi gördüğü partide her şey çok eğlenceli başlamıştı. Ancak dizi yayına girince gözyaşları sel oldu...

GECEDEN NOTLAR

- Kuruçeşme Parkı’na gelen konuklar buradan özel teknelerle alınıp SuADA’ya götürüldü.

- Kıvanç Tatlıtuğ el ele geldiği sevgilisi İdil Fırat’ı hiç yalnız bırakmadı. Kıvanç’ın yanına yaklaşmak isteyen hayranları İdil’den çekindi. Genç kızlar İdil Fırat’ın ne kadar şanslı olduğu dedikodusunu yaptı. Bazıları da “Aaa İdil bu mu? Yakından çok normal bir kız” diye kıskandı.

- Kıvanç Tatlıtuğ ile İdil Fırat “Evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna gülümseyerek “Yorum yok” cevabını verdi. Ama partideki arkadaşları “Yakında nişanlanacaklar” dedikodusunu yaptı.

- Nebahat Çehre vücudunu saran elbisesiyle o kadar çok iltifat aldı ki bir ara “Valla estetik yok. Zayıfladım, 6 kilo verdim” diye açıklama yapmak zorunda kaldı.

- Hazal Kaya dizi bitiyor diye babası rolündeki Selçuk Yöntem’e sarılıp sürekli ağladı.

- Selçuk Yöntem verilen 4 reklam arasında cep telefonundan gelen tebrikleri kabul etti. Sanatçı “Adnan Bey beni çok yordu. Tatile çıkıyorum. Ağustos sonunda döneceğim” dedi.

- Davette ikram kusursuzdu. Salon soğuk olduğu için seyircilere şal dağıtıldı. Sonra küçük tabaklarda aperatifler, içki ve meyve sunuldu.

PEKİ ŞİMDİ NE YAPACAKLAR?

- Nebahat Çehre, Eylül’de Show TV’de başlayacak ‘Muhteşem Yüzyıl’ adlı dizide Hürrem Sultan’ı oynayacak. Ama önce Bodrum’da tatil yapacak.

- Kıvanç Tatlıtuğ oyunculuk kurslarına katılmak üzere sevgilisi İdil Fırat ile birlikte 7 aylığına Londra’ya gidiyor. Dönüşte bir diziye, bir de sinema filmine başlayacak.

- Beren Saat ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ adlı dizide başrol oynayacak. Yeni rol arkadaşı ise Engin Akyürek.

- Selçuk Yöntem aldığı 3 dizi ve 2 sinema filmi teklifini değerlendiriyor. Ama ‘Ezel’de oynamayacak.

BEREN İLE KIVANÇ BU SAHNELERDE ÇOK AĞLADI

- Son 50 bölümdür aldatılan Adnan Bey’in (Selçuk Yöntem) “Bihter senden boşanmak istiyorum” dediği sahnede salondaki seyirciler ‘Ohh be çok şükür’ diye bağırdı. Selçuk Yöntem kahkaha atarak yerinden kalktı. Kıvanç Tatlıtuğ ile kucaklaştı. Kıvanç “Çok şükür Adnan Bey” diye espri yaptı.

- Bihter (Beren Saat) ile Behlül’ün (Selçuk Yöntem) karşılıklı ağladığı sahneler, Adnan Bey’in (Selçuk Yöntem) ihaneti öğrendiğinde köşke koşması, iki sevgilinin vedasında Ajda Pekkan’ın ‘Bir Günah Gibi’ şarkısının çalması salonu ağlama krizine soktu. Üç kişiden birinin elinde mendil vardı.

- Beşir’in (Baran Akbulut) ihaneti Adnan Bey’e (Selçuk Yöntem) açıkladığı sahnede salondaki seyirciler “Öl Beşir. Öl ya. Yeter artık” diye bağırdı. Beşir’i oynayan Baran bu sırada kahkahayla güldü.

- Reytingin 73.7 noktasına ulaştığı ölüm sahnesinde salonda çıt çıkmadı. Bihter’in tetiği çekmesiyle birlikte seyircilerden birkaçı “Yapmayacaktın” diye yüksek sesle bağırdı.

- Beren Saat intihar ve cenaze sahnesinde ağladı. Arkadaşı Belçim Erdoğan’ın elini tuttu. Belçim Erdoğan da bu sırada ağlıyordu. Kıvanç Tatlıtuğ ile senaristler Melek Gençoğlu ve Ece Yörenç gözyaşlarını tutamadı.

- Behlül (Kıvanç Tatlıtuğ) Bihter’in (Beren Saat) mezarı başında ağlarken “Behlül kendisine yakışanı yapar ve kaçar” sözleri salonda gülüşmelere neden oldu.

-Partideki seyircilerin en çok şaştığı sahnelerden biri de Firdevs Hanım’ın (Nebahat Çehre) felçli haliydi. Bu görüntü ekrana gelince salonda “Aaaaa” diye bir uğultu yükseldi.

ARAPLAR ONLARI BEKLİYOR

Kanal D ekranlarında 2 yıldır reyting rekoru kıran ‘Aşk-ı Memnu’ birçok Arap ülkesinin TV kanalına satıldı. Bihter ile Behlül’ün yasak aşkı bir ay sonra birçok Arap ülkesinde izlenmeye başlayacak.

Dizinin yapımcısı Kerem Çatay 2 yıl süren diziden ne kadar para kazandıkları sorusuna “Türkiye nefesini tutup bizi izledi. Reytingler hep tavan yaptı. Ne kazandığımızı tahmin edin” dedi.

2

Haberin Devamı