Magazin Aşk-ı Roman 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Aşk-ı Roman oyuncuları kimdir?

Aşk-ı Roman 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Aşk-ı Roman oyuncuları kimdir?

Paylaş
Aşk-ı Roman 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Aşk-ı Roman oyuncuları kimdir?

Dün ilk bölümüyle ekrana gelen ve izleyicileri mest eden Aşk-ı Roman'ın 2. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Aşk-ı Roman'ın yeni bölüm fragmanı, konusu ve oyuncuları...

Yıllar önce Melek Baykal, Çağla Şıkel, Alişan, Müjdat Gezen, Özkan Uğur, Zeki Alasya, Aylin Kabasakal gibi isimlerin başrolde yer aldığı efsane dizilerden Cennet Mahallesine olan benzerliği ile konuşulan Aşk-ı Roman dün akşam ilk kez ekranlara geldi.


AŞK-I ROMAN'IN KONUSU


Aşkın nelerin üstesinden geldiğine hep beraber tanıklık edeceğimiz bir hikâye Aşk-ı Roman.

Aşk-ı Roman'ın mahallesi hem duygusal hem de kıpır kıpır bir mahalle. Aşkı da hüznü de eksik olmayacak. Üçok Holding’in veliahtı Lider’in, Solmaz’la tanışması ile birlikte zenginlerin dünyasının mahalleye olan etkisini de görmeye başlayacağız.

Dengeler değişecek, işler karışacak… Ama onların dünyasında aşk hep başrolde kalacak. Hikâyemizin kahramanları her gün kendi aşklarının romanını yazıyor olacaklar…


AŞK-I ROMAN'IN 1. BÖLÜM ÖZETİ


Birbirlerini çocukluktan beri seven Kaan ve Solmaz’ın yolu, Kaan’ın yasadışı dövüş müsabakalarına girmesi ve cezaevine düşmesi ile ayrılmıştır. Solmaz, hasta babasının ilaç masraflarını karşılamak için Nurullah’ın mekanında dans etmeye başlamıştır. Kaan ise son günlerini saymakta, Solmaz’a kavuşacağı zamanı iple çekmektedir. Solmaz, Kaan’ın dövüşmesini istememektedir. Bu yüzden araları eskisi gibi değildir. Kaan’ın en büyük rakibi ise Nurullah’tır.
Üçok şirketinin varisi Lider’in evine dönüşü merakla beklenmektedir. Lider’in annesi Leman’ın, şirket ortakları İhsan’ın kızı Duru ile Lider’e sürpriz nişan organizasyonu düzenlemiştir. Amerika’dan gelen Lider’in haberi yoktur. Kendi nişanına habersiz katıldığını anlayınca sinirlenip, organizasyonu terk eder.




Aşk-ı Roman 2. bölüm fragmanı...



AŞK-I ROMAN OYUNCULARI KİMDİR?


SOLMAZ ÇİROS


19 yaşında olan Solmaz Çiros İzmir doğumlu. Bir roman kızı olan Solmaz dans etmeyi çok seviyor. Solmaz Çiros 1.70 boyunda ve 1.55 kilo. Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın evlilik programına katılıp ünlü olan Solmaz'ın geniş bir hayran kitlesi var.





Gelin Adayı Solmaz artık Acun Ilıcalı'nın kanalında


KAAN GÜVENİLİR


Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel programının en karizmatik damat adaylarından Kaan 27 yaşında. Kaan 1.84 boyunda ve 78 kilo. Merter'de tekstil dükkanı var ve daha önce hiç evlilik yaşamamış. Ayrıca Kaan'ın 9 kardeşi var.


SEDA KALA


Seda Kala, 1986 yılında Çorlu’da doğdu. Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde tamamlayan Seda Kala, ilk oyunculuk deneyimini 2007 yılında rol aldığı Kavak Yelleri dizisi ile yaşadıktan sonra; Böyle Bitmesin, Sensiz Olmaz, Çocuklar Duymasın gibi dizilerin oyuncu kadrsunda yer aldı.



NURULLAH ŞIK


Seda Sayan ve Uğur Aslan’ın sunduğu Evleneceksen Gel programına katılan ve gözde damatlardan biri olan Nurullah Şık, 1993 yılında İstanbul’da doğdu.



Haberin Devamı