Gündem Aşk kaçamağı ölümle bitti

Aşk kaçamağı ölümle bitti

Paylaş
Aşk kaçamağı ölümle bitti

Özel bir hastanede görevli hemşire, evli ambulans şoförüyle basılınca 8'inci kattan atladı

Mersin'de özel bir hastanede çalışan 22 yaşındaki hemşire A.A, aynı hastanede ambulans şoförü olarak görev yapan evli ve bir çocuk babası 24 yaşındaki F.T ile basılınca, bulundukları 8'inci katın penceresinden anlayıp intihar etti.

Haberin Devamı

Olay, merkez Mezitli ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre; özel bir hastanede çalışan A.A, saat 01.00 sıralarında bir süredir gizli aşk yaşadığı öne sürülen aynı hastanede ambulans şoförlüğü yapan F.T'nin 8'inci kattaki evine geldi.

ANNESİ BABASI BASTI

Bir süre sonra eve F.T'nin babası M.T ile annesi E.T geldi. Sevgilisiyle basılan genç adam, anne ve babasıyla tartışmaya başladı. Anne, oğlundan evdeki durumu açıklamasını isterken, yaşanan tartışmalardan dolayı sinir krizi geçiren hemşire, 8'inci katın penceresinden kendini boşluğa bıraktı. Sitenin bahçesine düşen A.A, olay yerinde öldü.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, evde inceleme yaparken, ambulans şoförü F.T ile anne ve babasını gözaltına aldı. Genç hemşirenin cesedi Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından otopsi için Mersin Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Haberin Devamı

Ambulans şoförü F.T'nin eşinin de bir süredir Hollanda'da bulunduğu öğrenildi.

DHA