Selin Çakar Aşk Uykusu sinema filmi oluyor
HABERİ PAYLAŞ

Aşk Uykusu sinema filmi oluyor

Haberin Devamı

Usta kalem Mehmet Coşkundeniz’in yazdığı ‘Aşk Uykusu’ romanı iki yıl önce raflardaki yerini almıştı. Çarpıcı anlatımı ve gerçek hayattan uyarlanan hikayesiyle etkisinde kalmamak mümkün değildi. “Aşk ölüme yatmaktır biraz da…” diyordu bir cümlesinde.

Kitabı okurken zihnim her sayfasını gözümün önüne getiriyordu. Bu romandan iyi bir senaryo yazılsa çok iyi bir film çıkar demiştim kendi kendime. Nitekim ‘Aşk Uykusu’ için gerçekten iyi bir senaryo yazıldı ve uzun süren çalışmalar sonucunda kesinleşen kadrosuyla filmin vizyon tarihi ’17 Mart 2017’ olarak belirlendi.

Filmin başrollerini Gökçe Bahadır, Ali Can Yücesoy, Şebnem Hassanisoughi, Cansel Elçin ve Aslıhan Gürbüz paylaşacak. Yönetmen koltuğunda ise tecrübeli isim Nisan Akman oturuyor.

Sayılı gün çabuk geçer. 17 Mart’ta aşkın hastalıklı halini hep beraber seyredeceğiz. ‘Aşk Uykusu’nun yolu açık gişesi bol olsun.

19 Eylül Pazartesi yaklaşıyor!
Başlığın sonuna ünlem işareti koydum çünkü o akşam gerçekten kıran kırana bir mücadeleye şahit olacağız.
Aynı akşam iki yeni proje seyircisine ‘Merhaba’ derken, geçen sezondan gelen iki güçlü iş de ekrana yeni bölümleriyle geri dönecek.

Show Tv’nin ‘İçerde’ si güçlü bir hikayeyle ve sağlam bir kadroyla çıkacak seyircisinin karşısına. Gençlerin sıkı takipçisi oldukları Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin yanı sıra iki usta isim; Çetin Tekindor ve Mustafa Uğurlu da ekrandaki yerini alacak.

Kanal D ise ‘Babam ve Ailesi’ ile katılacak Pazartesi yarışına. Başrollerini Bülent İnal, Ceyda Düvenci ve Ayça Bingöl’ün paylaştığı dizi bir adamın kurduğu iki ailenin karşı karşıya gelmesinden sonra başlayacak olayları anlatacak.

Gelin görün ki Star Tv’de yayın hayatına devam edecek olan ‘Paramparça’ ve geçen sezonu her hafta 1.sırada kapatan ‘Kırgın Çiçekler’(Atv) de aynı tarihi seçtiler.

Sonuç ne olur?
Seyircimizin entrikayı ve dallanıp budaklanan olayları daha çok sevdiğini de hesaba katarsak ‘Babam ve Ailesi’nin şansının biraz daha yüksek olacağını düşünüyorum. Tabi karşısında ‘Kırgın Çiçekler’ gibi geniş seyirci kitlesine sahip bir dizinin olduğunu da unutmamak lazım. Eğer ‘Babam ve Ailesi’ hikayesiyle ‘Kırgın Çiçekler’den seyirci çekmeyi başarabilirse iyi bir izlenme oranı alabilir.

Show Tv’de yayınlanacak olan ‘İçerde’ gibi polisiye/aksiyon ve yine dram içeren bir hikaye ise daha çok erkek seyirciyi ekrana çekecektir ve ekran hayatını sürdürmesini sağlayacak izlenme oranına ulaşacaktır.

Paramparça ilk sezon iki haneli izlenme oranlarına ulaşırken maalesef ikinci sezonu 4 küsür izlenme oranlarıyla kapattı. Açıkçası bu oranları çok da yükseltebileceğini düşünmüyorum. Dizi omurgasından fazlasıyla uzaklaştı. İlk sezon seyirciye sunulan hikaye ile özellikle 2.sezonun sonlarına doğru izlediğim hikaye birbirinden fazlasıyla uzaktı. Muhtemelen yeni sezonda çok daha başka yerlere gidecektir. Bu sezon şansının çok yüksek olduğuna inanmıyorum.
‘Kırgın Çiçekler’ ise aynı akşam yayınlanacak diziler için kesinlikle güçlü bir rakip. Yeni başlayacak iki dizi daha etkileyici bir hikaye anlatmazsa Pazartesi’nin lideri yine değişmeyecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder