Mehmet Coşkundeniz Aşk yaşanmayacak 10 insan tipi
HABERİ PAYLAŞ

Aşk yaşanmayacak 10 insan tipi

Haberin Devamı

1- KAVGACILAR

Fikir tartışmalarını iki kelime sonra kavgaya çevirirler. Kendilerini haklı çıkarmak için her şeyi yapabilirler. Agresif yapıları nedeniyle şiddete de meyillidirler.

2- AŞIRI KISKANÇLAR

Kıskançlığı abartanlar, hastalıklı hale getirenler hayatı zehir eder. Kıskançlığı baskı unsuru olarak kullanırlar. Başta belki o kıskançlık hoşunuza gider ama daha sonra mutlaka rahatsızlık duyarsınız.

3- BENCİLLER

Her yerde, her ortamda kendilerini ön plana çıkarırlar. Sizin için yaptıkları jestleri mutlaka yüzünüze vururlar. Zaten yaşadıkları ilişkiyi de sadece kendileri için isterler. Sevgililerinin isteklerinin hiçbir önemi yoktur. Bu tür insanlarla ilişki eziyettir.

4- SORUMSUZLAR

İlişki sorumluluğunu taşıyamazlar. Onlarla ne gelecek planı yapılabilir ne de ilişki hakkında konuşulabilir. Azıcık şikayet etseniz, “Ben ilişkiden memnunum. Sen değilsen, senin sorunun” derler.

5- SAYGISIZLAR

Size, kişiliğinize, ailenize, arkadaşlarınıza, işinize, eğitiminize, hayat biçiminize saygı duymazlar. Sadece size değil kimseye saygı duymazlar. Uzak durmazsanız, kendinize yazık edersiniz.

6- UKALALAR

Bilmediği konularda ahkam kesen ve bunu bilmiş tavırlarla yapanlar sizi toplumda da utandırır. Bilmediklerini de kabul etmezler. O yüzden onlarla tartışmanız sonuç getirmez. Böyle biriyle ilişki psikolojik sorunlara bile neden olabilir.

7- SADIK KALAMAYANLAR

Aldatmayı yaşam biçimi haline getirmişlerdir. “Daha önce aldatmış olabilirim ama seninle duruldum” derlerse de inanmayın. Çünkü bugün değilse yarın, yarın değilse bir sonraki gün mutlaka aldatacaktır.

8- YALANCILAR

‘Yalancı’ dediğimiz kişilerin söylediği yalanlar hayatınızı tamamen ve olumsuz yönde değiştirebilir. Bir yalanı affederseniz, bir başka yalanın da yolunu açmış olursunuz. Affetmeyin.

9- CİMRİLER

Bir insan cebine cimriyse, aşkına da cimridir. Yani, sizinle birlikteyken üç kuruşun hesabını yapan insan size sevgisini gösterirken de aynı hesap içinde olacaktır. Elbette saçıp savurmaması gerekir ama aşırı cimrilik de can sıkıcıdır.

10- AYLAKLAR

Bir ilişki içinde olmasına rağmen kendisini hâlâ lise öğrencisi gibi gören, “Nerede akşam orada sabah” diyen, çalışmayan, çalışsa bile işine gerekli önemi göstermeyenlerden uzak durun. Bu tür insanlar sizin sadece duygularınızı değil, maddi varlığınızı da sömürür.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder