Magazin Aşka yelken açtılar

Aşka yelken açtılar

Paylaş
Aşka yelken açtılar

Sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu'ndan 1.5 ay önce ayrılan Zeynep Beşerler'in milli yelkenci Burak Zengin ile yakınlaştığı iddia ediliyor

Baş başa yemek

Haberin Devamı

‘Ezel’in yıldızı Kenan İmirzalıoğlu’nun 1.5 ay önce ayrıldığı sevgilisi, oyuncu Zeynep Beşerler’in milli yelkencilerden Burak Zengin ile yakınlaştığı iddia edildi.

İstanbul, Kalamış’taki Arşipal Balıkçı’da baş başa görülen Zeynep Beşerler ile Burak Zengin’in 20 gün önce tanıştığı ve birbirlerinden hoşlandıkları konuşuluyor. Zeynep Beşerler, POSTA’ya yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Evet, Burak ile bir süredir görüşüyoruz. Arkadaşım. Aramızda şimdilik bir şey yok”.

‘Ortak noktamız yelken’

Yaklaşık 1 aydır yelken sporuyla ilgilendiğini de söyleyen Zeynep Beşerler “Burak ile ortak arkadaşlarımız var. Onların aracılığıyla tanıştık. Bu arkadaşlığın abartılmaması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Zeynep Beşerler’in adı bir süre önce komedyen Şahan Gökbakar ile anılmıştı. İkili bu ilişkiyi yalanlamıştı. Kenan İmirzalıoğlu hakkındaki soruları da cevapsız bırakan Zeynep Beşerler “Artık ‘Ezel’i izleyemiyorum” sözleriyle eski aşkını unutamadığını açıkça belli etmişti.

Haberin Devamı