Yaşam Askere gitmek için 30 kilo verdi

Askere gitmek için 30 kilo verdi

Paylaş
Askere gitmek için 30 kilo verdi

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde manavlık yapan genç, askere gitmek için 3 ayda 30 kilo verdi. Hedefi 20 kilo daha vermek!

Kastamonu’da manavlık yapan genç, askere gitmek için 3 ayda 30 kilogram verdi. Kamuflajı giyebilmek için 20 kilogram daha vermeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

19 yaşındaki Enes Rençber, ağustos ayında askerlik muayenesine gitmeden 15 önce, 127 kilograma ulaşan fazla kilolarından kurtulmak için rejim ve spor yapmaya başladı. Askerlik şubesine gidip muayene olduğundaysa 111 kilo çıktı.

Asker olabilmesi için 34 kilo fazlası olduğunu öğrenen Rençber, askere gidebilmek için rejim yapıp, spora devam etme kararı aldı.

KOMANDA OLMAK İSTİYOR

3 ayda 30 kilo zayıflayan Rençber, 97 kilograma kadar düştü. Askere gidebilmek için 20 kilo daha vermesi gerekiyor. Bu yüzden hedefi, 77 kiloya kadar inmek.

Muayeneye gitmeden önce 127 kilo olduğunu belirten Enes Rençber, "Askerlik muayenesine gitmeden rejime başladım. Muayeneye gittiğimde, 111 kiloya kadar düştüm. Şubeden bana 34 kilo fazlan var dediler. Şu an 97 kiloya kadar düştüm. Bir an önce askere gitmek ve komando olmak istiyorum. 3 ay içinde ekmek, pilav ve makarnayı yemedim. Çalışarak, yürüyerek ve spor yaparak kilolarımdan kurtuldum" dedi.

Haberin Devamı

AA