Gündem Askeri helikopterle gittiği hastaneden dönerken kazada öldü

Askeri helikopterle gittiği hastaneden dönerken kazada öldü

Paylaş
Askeri helikopterle gittiği hastaneden dönerken kazada öldü

Siirt'in Pervari ilçesi Dolusalkım Köyü'nün kardan yolu kapalı olması nedeniyle askeri helikopterle alınan hamile ve kanaması bulunan gelini Halime Adıgüzel ile birlikte askeri helikoptere binerek il merkezine giden kayınpeder Ali Adıgüzel, köyüne dönmek için bindiği minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu öldü

Pervari’nin yolu kardan kapalı Dolusalkım Köyü’nde aşırı kanaması bulunan hamile 30 yaşındaki Rahime Adıgüzel’in durumu ağırlaşınca dün gece Siirt Valiliği’nden yardım istendi.

Haberin Devamı

Vali Mustafa Tutulmaz, Pervari’ye bağlı Dolusalkım Köyü’nün uzak ve olumsuz hava koşullarından dolayı yolun kapalı olması, ayrıca hastanın durumunun acil olması nedeniyle, 3’üncü Komando Tugay Komutanlığı’ndan devreye girmesini istedi.

Talep üzerine, 3’üncü Komando Tugay Komutanlığı’na ait bir askeri helikopter ve 112 Acil Sağlık ekibi köye giderek Rahime Adıgüzel ile aralarında kayınpederi Ali Adgüzel’i alarak kent merkezine getirdi.

Siirt Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Adıgüzel, 1 erkek çocuk dünyaya getirdi.

Gelinin doğum yapmasının ardından Ali Adıgüzel (52), askeri helikopterle geldiği Siirt kent merkezinden köyüne dönmek için minibüse bindi.

Ali Adgüzel’in bindiği minibüs yolun kaygan olması nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Haberin Devamı

Kazada Ali Adıgüzel olay yerinde hayatanı kaybederken, yaralanan Fadıl Cengin ile Muhammet Yasir Cengiz, Siirt Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Turan KOYUNCU / DHA