Magazin Aşkı çekmenin yollarını anlattı

Aşkı çekmenin yollarını anlattı

Paylaş
Aşkı çekmenin yollarını anlattı

Televizyon ekranlarında hazırlayıp sunduğu programıyla tanınan Tuğçe Işınsu şimdi de yeni yayınlanan kitabı Biz Tatlı Cadılar ile "aşkı çekmenin" ipuçlarını veriyor

Kitabının alanında bir ilk olduğunu söyleyen Işınsu, Biz Tatlı Cadılar'ı şöyle anlatıyor: ""Biz kadınlar kim ne derse desin aşk için yaşarız... Aşkı çekmenin en mistik ve en özel yollarını anlattım bu kitapta.

Haberin Devamı

Bu Türkiye'nin spiritüel anlamda yazılmış ilk aşk kitabı. Ve yeni mutlu aşk yaşamlarının da anahtarı." Işınsu kitabında "peri tozu yapımı, aşk iksirleri ve tılsımları, sihirli aşk yemekleri, mumlarla ve Tarot'la aşkı çekmenin formülü, aşk tütsüleri, erkekleri ismiyle analiz etme rehberi ve daha pekçok sürprizin" okuru beklediğini sözlerine ekliyor.

TV ekranlarında isim ve ses analizi yapan Tuğçe Işınsu, "seyircilerin hayatlarına o an içinde bir yorum getirmenin" keyifli yanları olduğuna da dikkat çekiyor. Kendini spiritüel yaşam danışmanı olarak tanımlayan Işınsu, Melek Terapisi adını verdiği bir çalışmayla insanlara pozitif enerji verdiğini söylüyor.

Tarot, isim analizi, rüya yorumu, yaşam koçluğu ve ikili ilişkiler üzerine genel seanslar düzenliyor. (Hürriyet)

Haberin Devamı