Yaşam Aşkı internette arıyoruz

Aşkı internette arıyoruz

Paylaş
Aşkı internette arıyoruz

Sosyal medya devrimine hepimiz ayak uydurduk. Artık aşkı da internette arıyoruz

İlişki ve arkadaşlık sitesi Siberalem.com’un bu yılki verilerinden yola çıkarak ulaştığı sonuçlar gösteriyor ki günümüzde aşkı internette arayan kişilerin sayısı hızla yükseliyor. Üye çoğunluğunu lisans mezunu, hiç evlenmemiş kişilerin oluşturduğu sitede ziyaretçi sayısı özellikle yılbaşı ve Sevgililer Günü haftasında, ayrıca yaz mevsimlerinde ciddi bir artış gösteriyor.

Haberin Devamı

Aşkını internette arayanların sayısı günümüzde hızla artış göstermeye devam ediyor. Kaydedilen üye sayısı geçen yıla göre bu yıl yüzde 22 artış gösteren sitenin bu yılki verileri de bu tespiti doğruluyor. Sitenin günlük ortalama ziyaretçi sayısının 450 binlere ulaştıığını söyelyen yönetici Burcu Burhan, "Yılbaşında ya da Sevgililer Günü’nde yalnız olmak istemeyenlerin ziyaretçi sayımızı hızla artırdığını söyleyebiliriz. Yeni yılın yaklaştığı bu günlerde de bu hareketliliği gözlemliyoruz” dedi.

50 YAŞ ÜSTÜ ÜYELER DE VAR

Site üyelerinin yüzde 14’ü yoğun bir iş hayatına sahip mühendislerden, yüzde 18’i ise bilgisayar-bilişim alanında çalışan kişilerden oluşurken, yüzde 10’u serbest meslekle uğraşan kişilerden, yüzde 23’ü öğrencilerden oluşuyor.

Haberin Devamı

Çoğunluğu İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’da yaşayan üyelerin yüzde 22’sini 23-26, yüzde 21’ini 27-30, yüzde 21’ini 31-35, yüzde 12’sini 36-40 yaşındaki kişiler oluşturuyor. Sitede 50 yaş üstü de birçok üye bulunuyor.