Ekonomi 'Askıda Döner' kampanyasına büyük destek

'Askıda Döner' kampanyasına büyük destek

Paylaş
'Askıda Döner' kampanyasına büyük destek

Bereket Döner'in tüm Türkiye'deki restoran ve şubelerinde uygulamaya koyduğu 'Askıda Döner' kampanyası çığ gibi büyüdü. En çok gençlerin destek verdiği 'Askıda Döner' hareketi kısa sürede yayıldı

'Askıda Döner' kampanyası için fırınlarda ve küçük simit tezgahlarında uygulanan yardımlaşma haraketinden ilham aldıklarını söyleyen Bereket Döner CEO'su Muhammet Nezif Emek "Esnafımızın vatandaşlarımızın desteğiyle yürüttüğü askıda ekmek, askıda simit, askıda çay gibi dayanışma hareketine Bereket Döner ailesi de 'Askıda Döner' ile katıldı. 110'u aşan restoranda askıya konulan ilk menüyü de şubelerimize biz yolluyoruz. Bu hareket Bereket Ailesi'ne bereket getirdi" dedi.

YOĞUN İLGİ NEDENİYLE TAVUK MENÜ DE ASKIDA

Bereket Döner CEO’su Muhammet Nezif Emek, et menü ile başlattıkları kampanyaya olan yoğun ilgi nedeniyle daha uygun fiyatlı ikinci alternatif olan tavuk menüyü de listeye eklediklerini belirtti.

ASKIDA DÖNER NEDİR?

Tüm şubelerde bir sandviç et ya da tavuk döner, patates kızartması ve içeceğin yer aldığı menü, ihtiyaç sahiplerine destek olmak isteyenler tarafından alınarak askıya asılıyor. İhtiyaç sahibi askıya asılan numaralardan alarak kasada menüsünü ödemiş, menüsünü hiçbir sorgulama ve kontrol olmaksızın teslim alabiliyor. Askıda Döner Hareketi'ne katılan vatandaşlara, Bereket Döner bu menü için maliyetine fiyat uygulaması yaparak katkıda bulunuyor.

Haberin Devamı