Gündem 'Aşkım' faciası

'Aşkım' faciası

Paylaş
'Aşkım' faciası

Telefonla konuşurken gördüğü yengesine “Kiminle konuştun?” diye sorup 'Aşkımla konuştum' cevabını alan Ayhan Bulut yengesini öldürdü

YENGESİNDEN ŞÜPHELENİYORDU

Haberin Devamı

Adana’da Ayhan Bulut (43), dekolte kıyafetler giydiği ve çok gezdiği gerekçesiyle yengesi Gamze Bulut’un kardeşini aldattığından şüpheleniyordu. 22 Haziran günü Ayhan Bulut, 2 çocuk annesi olan Gamze Bulut’u cep telefonuyla konuşurken gördü.

Ayhan Bulut yengesine ‘Kiminle konuşuyorsun?’ diye bağırdı. Genç kadın, “Aşkımla konuştum” yanıtını verdi. Bu yanıtı, yengesinin bir sevgilisi olduğu şeklinde yorumlayan Ayhan Bulut, tabancasını çekerek ateş etti. Genç kadın olay yerinde can verdi.

BİR DAKİKADA İKİ ARAMA

Savcılık Gamze Bulut’un cep telefonu kayıtlarını istemişti. Davanın dünkü duruşmasına Gamze Bulut’un ölümüne neden olan telefon görüşmesinin kayıtları geldi. Kayıtlar, genç kadının öldürülmeden bir dakika önce kocası Mehmet Bulut ile 15 ve 27 saniyelik iki görüşme yaptığını ortaya koydu.

Haberin Devamı

Duruşmada Mehmet Bulut, “Eşim beni arayıp eve ne zaman geleceğimi sormuştu. Ben ‘Şu anda görüşemem’ deyip telefonu kapatmıştım” dedi. Ömür boyu hapsi istenen Ayhan Bulut’un davası ertelendi.

Mehmet KAYMAK/DHA