Dr. Haydar Dümen Aşkın ateşi sönmesin
HABERİ PAYLAŞ

Aşkın ateşi sönmesin

Haberin Devamı

Yıllar geçince evlliliklerde sorunlar yaşanıyor. Bazen kadının isteği azalıyor, cinsellikten soğuyor. İşte bu noktada görev erkeğe düşüyor. Beyler, bencil olmayın, kadına kadın olduğunu hissettirin ki aşkınızın ateşi sönmesin.

BÖYLE SORU YOK!

Kuş halsiz, ben yorgun

22 yaşındayım, 10 aydır sevgilimle her gün ilişkiye giriyorum. Kuş halsiz, ben 12 kilo verdim. Doktora gidemiyorum. Yardım edin.

CEVAP

İşte geldin doktorun en âlâsına, kendisine, geleceğine, kızın kuracağı dünyaya saygısı olmayanlara da dili keskin Hocanıza. Yavrum, insan evladı, bulmuşsun kızı, sabah-akşam alamamışsın hızını. Ne geleceğini ne kimliğini ne de bu işin ne olacağını düşünmeden basmışsın gaza. Neyse bu maratonda 12 kilo vermişsin. Merak etme, geri alacaksın. Belki ileride kilonu 2’ye katlayacaksın ama bir şey var ki bu kızla ilgili bir gün vicdanının sızladığını duyarsan geç kalmış olmayacak, duymazsan insanlıktan sınıfta kalacaksın.

İSTEKSİZLİK BAŞLADI

Benim sorunum her gün bir kızla ilişkiye girmem. 37 yaşındayım ama bugünlerde isteksizlik başladı. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Utanma, arlanma, suçlu olma, aile kavramına ihanet, kandırmaca, hovardalık, yalancılık, düzensizlik, Kazanova, kadın avcısı, acımasız, kendini düşünen, egoist, para ya da dil cambazı v.s., v.s. Daha devam etmeyelim, sayfa dolmadan bana da yer kalsın. Şu yukarıda sözcüklerin ilk harflerini sıralar. UASOAKİKHYDKKAAKDEPDC. Karşına şu anlamsız, kaos bir kişilik çıkacak. Eğer bu yola devam edersen, işte sen busun.

KOCAM YATAKTAN KAÇIYOR

25 yaşındayım, 3 aylık evli kadınım. Evlendiğime çok pişmanım. Çünkü kocam sevişirken sıkılıp yataktan kalkıp gidiyor. Öylece kalıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, ne yazık ki piyangodan bu çıktı. Neylersin, ne edersin? Aile olmanız için eşlerin birlikte yardımlaşma ve el ele çözüm aramaları gerekir. Kızım, önce kocanla net ve açık konuş. Psikolojik yardım almak için birlikte danışmana, uzmana gidin. Kişisel sorunlarınız varsa, çözmeye gayret edin. Ancak cinsel konuda probleminiz olursa onu da bana havale edin. Kurtulsun bu yuva ya da herkes gitsin kendi yoluna.

Neden boşalamadım?

21 yaşındayım. 3-4 gün önce kız arkadaşımla ilişkiye girdim. İlkinde erken boşaldım ama ikincisinde kendimi zorlamama rağmen boşalamadım. Bu benim açımdan bir sorun olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, bir denemeyle ne kaptanlık öğrenilir, ne pilotluk. Asla unutmanı istemediğim bir özlü söz var: “Tecrübe, en değerli hocadır ama ücreti fazladır” demişler. Önce heyecenlarını kontrol etmeyi, sonra telaşlanmamayı öğren. Sonra kendinle ilgili kuşkuları bastırmaya çalış. Her şey yoluna girer.

Yarım kalıyor

32 yaşındayım. Bu zamana kadar girdiğim ilişkiler yarım kaldı. Çünkü benimki çok büyük. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, yarım yarım ilişkiye devam. Şimdilik başka çözüm yolu yok.

Sizce hamile mi?

20 yaşındayım, partnerim de 24 yaşında. Birkaç gün önce kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Ben prezervatif kullandım. Ama prezervatif patlamış. Kız arkadaşım ertesi gün hapı aldı. Sizce hamile midir?

CEVAP

Değerli okurum, hamile kalma ihtimali elbette var. Burada tartışılan oran yani yüzdesi bana göre zayıf. Beklemekten başka çaresi yok. 15 gün sonra test yaparsınız ve durum ortaya çıkar.

Başım çok ağrıyor

20 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken baş ağrısı çekiyorum. Acaba kendimi kastığım için mi? Yoksa hastalık mı?

CEVAP

Değerli okurum, bedenin isyan ediyor. Kendini kassan aşağıdaki organlarda da kasılma olur. Ancak boyun kaslarını da kasıyorsan başın ağrıyabilir. Benim sana önerim, bu baş ağrılarına önem vermen.

Kan gelmeyince kızdım

21 yaşındayım. Sevgilimle cinsel ilişkiye girdik ama ondan hiç kan gelmedi. Bu olaydan sonra sevgilime çok sert davrandım. Sizce ne yapmalıyım? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, özür dilemen gerekir. Senden başka kimse oraya elini sürmedi. Biraz yumuşa ve kendini de affettir.

Eşim neden isteksiz?

45 yaşındayım. Eşim 42 yaşında. 18 senelik evliyim. 2-3 yıl önceye kadar cinsel hayatımız iyiydi. Ama son yıllarda eşim istemiyor. Ama benim isteğim bitmedi. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Tedaviye de ikna olmuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, böyle durumlarda kadınlar cinselliğe veda ediyorlar. Burada iş sana düşüyor. Onun ateşini yakmak için duygusal davranışlar, seksin dışındaki ilişkilerinizde sevgi, saygı göstermek, onu onurlandırmak ve yüceltmek şart. Fantezileri kullandığınızı sanmıyorum. İpin ucu senin elinde. Şu anda kaptan sensin. Sana gerekli rotaları verdim.

İlişkiye giremiyorum

44 yaşındayım. 26 yaşında bir sevgilim var. Sertleşme oluyor ama sevişmeye başlayınca sertliğini yok ediyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penisin sertleşmesi iradeye bağlı olmadığından panikliyor, korkuyorsun. Önemli olan bu gibi durumlarda penise gelen damarlar açık mı, kapalı mı? Yoksa gelen kanı sifon tutuyor m, tutmuyor mu bunun ölçümü gerekiyor. Buna bakılmalı ki doğru yoldan sizi mutlu amacın tahtına oturtabilelim.

Kızlar beni zorluyor

19 yaşındayım, ilişkiye girmedim. Ama kızlar beni ilişkiye zorluyor. ‘Başaramayacağım’ korkusu taşıdığım için vazgeçiyorum. Ne yapmalıyım? Cinselliği istemeyince kızlar beni bırakıp gidiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sen yeryüzüne gelmiş en dayanılmaz erkek misin? “Her kız işini, gücünü, aklını, fikrini unutup şu adamın koynuna nasıl girsem?” diye düşünüyor sanıyorsan, bu paranoyadır. Bu kadar çokluk arasında, biriyle dene bakalım. Sonuç ne olacak? Unutma ki, herkes ilk birleşmelerde bazı beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Bunlar önemli değildir.

Ne kadar kan gelmeli?

21 yaşında kızım. 2 yıldır bir arkadaşım var. Sevgilimle yüzeysel bir şeyler yaşadık. Acı yoktu ama 1-2 damla kan gördüm. Kızlık zarı bozulursa ne kadar kan gelir?

CEVAP

Sevgili okurum, soruların tümü kişiden kişiye değişir. Hiç acı duymayan da olur, az ya da çok acı duyan da. Sen benden çok kapalı bir kutu içindeki bilmeceyi çözmemi istiyorsun. İç çamaşırında gördüğün kan adet kanıyla da kızlık kanıyla da ilgili olabilir. Tahmini düşüncem zarla ilgili değil. Zar yerinde duruyor.

Benimkinden büyükmüş

26 yaşındayım, penisim 17 santim. Kız arkadaşım filmlerdekilerin penisinin benimkinden daha büyük olduğunu söyledi. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli yavrum, ideal boy ve boyutlardasın. Dahası biraz santimetreler fazla. Kız arkadaşın o porno filmlerin gazına gelmiş, sanıyorum ki ileride fena halde düş kırıklığına uğrayacak.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk önünüze pat diye düşmüşse dikkatli olun bubi tuzağı gibidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder