Magazin Aşkın ilk fotoğrafına kayınpeder de tanık oldu

Aşkın ilk fotoğrafına kayınpeder de tanık oldu

Paylaş
Aşkın ilk fotoğrafına kayınpeder de tanık oldu

Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel birlikteliğinin görüntülenme anının hoş sürprizi de Ayşe'nin babası Neco'nun da o karelerde yer almasıydı

Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel, cuma günü Bodrum'da kiraladıkları villada nikah kıyacak. Yılmazel nikahta Vakko imzalı gelinlik giyecek. Ali Taran 60 , Ayşe Özyılmazel ise 32 yaşında. Özyılmazel ise bir süredir köşesinde Lübnanlı sevgilisinden sözediyordu. Taran ise geçtiğimiz günlerde kanser tedavisi gören eşinden boşanmıştı.

KAYINPEDER ZİYARETİ

Yıldırım aşkla birbirlerine tutunup ani bir kararla evlenmeye karar veren Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel, yarın Bodrum'da kıyılacak nikahları öncesi ilk kez bir arada görüntülendiler.

Neco yarın kızıyla nikah masasına oturacak olan Ali Taran'ı Türkbükü'nde kiraladığı evinde ziyaret etti. Ziyarette damat adayı ile tanışıp ikisine de mutluluk dileyen Neco'yu, Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel bahçede uğurladı. Babası otomobile binerken nişanlısı Ali Taran'a sarılan Ayşe Özyılmazel'in mutluluğu yüzünden okunuyordu. Görüntülerde dikkat çeken bir başka özellik ise Ayşe Özyılmazel ile Ali Taran'ın sağ el parmağında bulunan yüzüklerdi.

TWITTER'DAN MESAJ

Haberin Devamı

Ayşe Özyılmazel twitter'a kısa bir not yazarak sürpriz evlilik kararını anlattı: "Birileri zaten hep konuşur. Ben mutlu olmayı seçiyorum. Bu kadar."

MİLLİYET