Gündem Aşkına kavuşamadı

Aşkına kavuşamadı

Paylaş
Aşkına kavuşamadı

Onur aşkını karşılamaya gitti. Elif'in içinde olduğu otobüs otogara girince Onur koştu. Elif'e el sallarken otobüsün tekerlekleri altında kaldı. Ön koltukta oturan Elif aşkının ölümüne tanık oldu

AYNI OKULDA ÇALIŞIYORLARDI

Haberin Devamı

Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Burdurlu Onur Değirmenci (25) geçen yıl Muş Malazgirt’teki Alparslan Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda göreve başladı. Aynı yıl İngilizce öğretmeni Elif Nalcak’ın (25) da bu okula ataması yapıldı. Çiçeği burnunda iki genç öğretmen bu okulda tanıştı. Öğretmenlerin arkadaşlığı kısa süre sonra aşka dönüştü. Evlenmeye karar veren Onur Değirmenci ve Elif Nalcak 2 ay önce nişanlandı.

MUŞ’TAN AĞRI’YA GİTTİ

Bayram tatili için memleketi Tokat’a giden Elif Nalcak 29 Kasım gecesi bindiği Patnos İtimat’a ait otobüsle görev yeri Muş’a dönüyordu. Elif Nalcak önce Ağrı’ya gelecek, aktarmalı olarak Muş’a geçecekti. Tatil boyunca ayrı kaldığı nişanlısını çok özleyen Onur Değirmenci, Elif’i karşılamak için 30 Kasım sabahı Ağrı’ya gitti. Nişanlısının içinde olduğu otobüs otogara girince Onur heyecanla araca doğru koştu.

Haberin Devamı

SON ARZUSU ELİF’İ GÖRMEKTİ

Ön koltukta oturan sevgilisini görmek isterken otobüsün önüne geçen Onur tekerleklerin altında kaldı. Gözlerinin önünde nişanlısı ezilen Elif sinir krizi geçirdi. Onur, kırıklarını tespit etmek için röntgen çekimine götürülürken hemşirelere “Elif’i görmek istiyorum” dedi. Ne yazık ki bu arzusu yerine getirilemeden Onur’un kalbi durdu. Kalp masajı ile hayata döndürülen Onur’un Erzurum’a sevk edilmesine karar verildi.

İÇ KANAMADAN ÖLDÜ

Ancak ambulans helikopter hava muhalefeti yüzünden gelemedi. Ambulansla yola çıkarılan ve durumu iyi görünen Onur yolda sürekli “Nişanlımı görmek istiyorum” dedi. Ancak büyük aşkı Elif’i göremeden Horasan yakınlarında öldü. Onur öğretmenin iç kanamadan hayatını kaybettiği belirlendi. Doktorların yaptığı sakinleştirici iğneyle ayakta zor duran Elif, nişanlısını son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurladı.

Can KÜÇÜKÖZKAN/DHA