Gündem Aşkları internete düştü

Aşkları internete düştü

Paylaş
Aşkları internete düştü

Ordu'nun Ünye Belediyesi Özel Kalem Müdürü 40 yaşındaki H.Ç. ile, bir müzikholde oryantal olarak çalışan Y.Ö.'nün aşkının fotoğrafları internete düştü

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu'nun, 2004 yılında seçilmesinden sonra Özel Kalem Müdürlüğü yapan evli ve 3 çocuk babası H.Ç., geçen yıl önce tanıştığı Y.Ö. ile birlikte olmaya başladığı öne sürüldü.

H.Ç.'nin evlenme vaadinde bulunduğu ileri sürülen Y.Ö., 2 ay önce Ünye Belediyesi'ne gelerek Özel Kalem Müdürü'nün odasına girdi. Burada H.Ç. ile Y.Ö. arasında tartışma çıktı.

Bağırma seslerinin belediye koridorlarında yankılanması üzerine H.Ç. ile Y.Ö. güçlükle sakinleştirildi. Bu olayın ardından Özel Kalem Müdürü H.Ç. bu olay ardından belediyeye uğramaz oldu.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Özel Kalem Müdürü H.Ç. ile ilgili iddiaları duyduğunu belirterek, “Ben gözümle herhangi bir şeye şahit olmadım. Şu anda kendisi izinde.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

1 ay izin kullandı. 1 ay daha izin aldı. Konuyu araştırıyoruz. Soruşturma durumundayız. Suç unsuru yasal olarak ne yapılması gerekiyorsa yapılacaktır.

Kanunun gerektirdiği şekilde yapılması gerekenler uygulanacaktır” diye konuştu. Bu arada H.Ç. ile Y.Ö.’nün samimi fotoğrafları da sosyal paylaşım sitelerinde yer aldı.

Bu fotoğrafların Y.Ö. tarafından Özel Kalem Müdürü olan sevgilisinden intikam almak için yayınladığı ileri sürüldü.

Şakir GÜREL/Ordu (DHA)