Dr. Haydar Dümen Aşkta soğuk rüzgarlar
HABERİ PAYLAŞ

Aşkta soğuk rüzgarlar

Haberin Devamı

Aşkın ilk günlerinde her iki taraf da heveslidir. İlişki uzadıkça, çift birbirini tanıdıkça sorunlar, kıskançlıklar başlar. Cinsellik tat vermez. İşte aşk böyledir. Rüzgar bir kez yön değiştirip soğuk esmeye başlarsa üzülürsünüz.

BÖYLE SORU YOK!

Neden evlendim?

21 yaşında kadınım, 4 aylık evliyim. Eşim ilişkiden kaçıyor. Gecelik giyince “Üşütürsün, pijama giy” diyor. Ben neden evlendim?

CEVAP

Neden evlendiğini sıralayayım, sen öğren.

1) Evde kalmamak, yuva kurmak.

2) Tek başına yatmamak.

3) Etrafın ‘Hadi evlen’ telkininden kurtulmak.

4) Eşinle gezip ‘Bakın benim de var’ demek için.

5) Üst üste 2 çocuk yapıp evliliği perçinlemek.

6) Birlikte parkta gezmek, komşulara gitmek.

7) Annene yüzüne bakıp bakıp ‘Vah kızım’ dedirtmemek.

8) Ne görürsen çeyiz olarak düşünmemek için evlendin. Bunlar hikayenin öyküsü. ‘Aç koynunu kuş konsun’ deyimini yerine getirmek için evlendin. Kızım, sen de pijamanı her gün giymeyiver.

Çabuk yoruluyorum

52 yaşındayım, bekarım. Gençlikteki gibi değilim, çabuk yoruluyorum. Bu durumu düzeltmek mümkün mü?

CEVAP

Düzelecek. 1300 yıl sonra gençlik geni uzmanların elinde oyuncak gibi kullanılacak ve yetkiliye gittiğinde “Seni kaç yaşına indireyim?” diyecek Yıl durumuna göre de ücretini alacak. Sen de üniversitedeki yarım kalan eğitimini tamamlamak için okula gideceksin. Artık aklın başına geldi, bu ateşli gençliğini iyi kullanıp 30’lu yaşlarda evleneceksin, cinselliğin ayarlı saate dönecek. Şunun şurasında 1300 yıl ne ki? Sana 100 metre koşabilir misin diye sorsam? “Adımlarımda gizli, zorlarsam koşabilirim” dersen sorunu takviyeli ilaçlarla bir süre sonra aşacaksın derim.

Genelevde bayılmışım

30 yaşındayım, ilk kez ilişkiye girmek istedim. Geneleve gittim ama kadın dokununca kendimden geçmişim. Ayıltıp dışarı attılar. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, buna 10 yılın rötarı, heyecanın faturası derler. Kim bilir kalbin kaç atıyor? Tansiyonun kaça çıkıyordur? Soğuk soğuk terlediğine de eminim. Paniği kadının yaşadığını görür gibiyim. Çünkü şokla öldüğünü düşünmüştür!!! Nasıl korkmuştur. Araştırıp soruşturma, al başına belayı. Seni atmadılar, kolundan tutup gönlünü okşaya okşaya “Hadi koçum” diye dışarı çıkardılar. Sen gidince “Ucuz atlattık” diye kesinlikle göbek attılar. İyi ki gerdek gecesi bayılmadın. O geceye hazırlık için deneme yapman gerektiğini şimdiden anladın.

Geri çevirmek istemiyorum

23 yaşında kızım. Sevgilimle ilişkiye girdik, çok acı çektim. Erkek arkadaşım tekrar ilişkiye girmek istiyor. Onu geri çevirmeyi istemiyorum. Acıyı nasıl azaltırım?

CEVAP

Sevgili okurum, doktora gitmen lazım, yöntem öğrenmen lazım. Acıların yer etmemesi, cinsel soğukluk yaratmaması için uzmanına giderek çözmen gerekiyor.

Vajinaya kaçmış mıdır?

23 yaşındayım. Kız arkadaşım bakire ve ilişkiye girmedik ama bazen yaklaşıyoruz. Bir seferinde kendimi tutamayıp sevgilimin vajinasının üstüne boşaldım. Acaba spermin bir kısmı vajinanın içine kaçmış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, oranı düşük olsa da böyle bir ihtimal var. Biz bundan sonrakilere bakalım. Ya tümüyle önlem alırsınız ya da size göre bir şanssızlık olursa olayın çıkış kapıları var mı diye bakarsınız. Akılcı ve vicdani çıkış yollarını ararsınız.

Büyümesi için ne yapayım?

14 yaşındayım. Penisim 10 santim. Acaba cinsel organım büyür mü? Büyüsün diye ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapmayacaksın. O ne yapacağını bilir. Bence büyüyecektir. Ama aklına takılan bir şey varsa bir üroloji uzmanına görünmende yarar var.

Canım acıyor

25 yaşında, yeni evli kadınım. Eşimle ilk ilişkimizde kanamam fazla oldu ve kendimi kasmadığım halde canım yandı. 3 gün geçti, ilişkide canım acıyor ve zevk alamıyorum. Canımın acısı ne zaman geçer?

CEVAP

Sevgili okurum, zaman çözüm olacak. Birkaç gün ara vererek ilişkiye girin. Kayganlaştırıcı kullanın. Pozisyonlar önemli. Kesin çözüm ararsanız uzmanla konuşun.

Sevgilim cinsellikten uzaklaşıyor, neden?

30 yaşında kadınım. Sevgilim gün geçtikçe benden uzaklaşıyor. Evde buluşursak bilgisayarının başından kalkmıyor. Sekse ilgisi kalmadı. Bizim haftada 1-2 kez ilişkiye girmemiz gerekmez mi? İlişkimizi nasıl toparlayabiliriz?

CEVAP

Değerli okurum, bu ilişki bir soğukluk dönemine doğru gidiyor. Haftada 1-2 kez seks normaldir. Ama buna da zaman ayırmıyorsa ilişkinizde uzaklaşma söz konusu. Bu konuda partnerin anladığım kadarıyla biraz soğuk biri. Doğru kararı vereceğini sanıyorum.

Eşim ilişkiyi istemiyor

2 yıllık evliyim. Normal bir evliliğim vardı. Ama karım artık değişti, bana yaklaşmıyor. İlişkiye girmek istemiyor. 1.5 yıldır böyleyiz. Ne yapmalıyım? Psikolojik olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, bazı şanssız evlilikler böyle olabiliyor. İki taraftan birinin ruhunun ateşi sönüveriyor. Profesyonel bir yardıma geleceğini sanmıyorum. Kafanda bu evlilik bitiverir gibi bir ihtimali de değerlendir.

Ne yapsam büyür?

20 yaşındayım, 99 kiloyum. 1.79 boyundayım. Penisim 9 santim. Acaba yeterli mi? Ne yapsam büyür? CEVAP Değerli okurum, yeterli ama kasık yağlarını eritirsen 2-3 santim zaten kendiliğinden ortaya çıkacak.

Hemen sertleşiyor

18 yaşındayım. Sevgilimle el ele tutuştuğum zaman bile cinsel organımın sertleştiğini hissediyorum. Bu bir sorun mudur yoksa doğal bir şey mi?

CEVAP

Daha ne istiyorsun be oğlum? Mekanizma otomatik çalışıyor, bırak fukarayı ne isterse onu yapsın. Fazla karışma, yolunu şaşırtma.

Penisim uzar mı?

19 yaşındayım. Bugüne kadar birkaç ilişkiye girdim ama penisimin boyu 9 santim. Bundan çok rahatsız oluyorum. Sizce boyu uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, diyelim ki uzar. Varsa kilon azalt. Senin tabanca tıkır tıkır işlemiş. Bilmem ne istiyorsun, ne bekliyorsun? Psikolojini bozma, karizmanı ve kariyerini kazan. Sağlıklı bir aşk evliliği yaparsan sana şaka gibi gelir ama o 9 santim penis yeter de artar bile.

Kalınlığı ne kadar olmalı?

22 yaşında kadınım. Vajinal orgazm için cinsel organ kalınlığı hangi ölçüde olmalı?

CEVAP

Sevgili okurum, kalınlığın vajinal orgazmla hiç ilgisi yok. Vajinal orgazmı her kadın yaşayamaz. O bünyeyle ve doku ile ilgili. Biraz da erkeğiyle. Bunları şimdiden öğrenmenin anlamı yok. Evlen, bir süre birliktelikten sonra birbirinizi tanıyın. Sorun çıkarsa profesyonel bir yardım alırsınız.

Meni kanlı geliyor, neden?

Haftada 1-2 kere mastürbasyon yapıyorum. Boşaldığım zaman akan meni açık kırmızı yani kanlı geliyor. Bu neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, mailini köşe komşum, meslektaşım Prof. Dr. Teoman Kadıoğlu’na havale ediyor, sana esenlikler diliyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Tren normal rayından sapmışsa bu makasçının uyumasındandır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder