Spor Aslan aynı Aslan

Aslan aynı Aslan

Paylaş
Aslan aynı Aslan

Galatasaray'da büyük umutlarla göreve getiren Frank Rijkaard, ligde 15. haftalar göz önüne alındığında geçen sezon takımı çalıştıran Michael Skibbe'yi geçemedi

Sezona müthiş bir başlangıç yapan ve taraftarını mest eden Galatasaray’ın son haftalarda aldığı kötü sonuçlar ilginç bir istatistiği de ortaya çıkardı. Rakamlar; büyük umutlarla göreve getirilen dünyaca ünlü teknik direktör Frank Rijkaard’ın ligde geride kalan 15 hafta sonunda geçen sezon takımı çalıştıran ve kariyerinde hiçbir başarısı bulunmayan Michael Skibbe ile aynı performansı sergilediğini gösterdi. Üstelik geçen yıl Alman hoca yönetimindeki Cim Bom, Rijkaard’lı Aslan’dan 2 gol fazla atmış, 2 gol az yemişti.

Haberin Devamı

SKİBBE 4 AVERAJ FAZLA

Rijkaard, Neeskens, Roca ve Carlos’tan kurulu antrenör kadrosu ve Elano ile Keita gibi süperstar transferleriyle bu yıl 32 gol atıp kalesinde 19 gol gören Galatasaray, 30 puanla ligde 4’üncü sırada yer alıyor. Geçen sezonun 15’inci haftasında ise Skibbe’nin çalıştırdığı Aslan, rakip fileleri 34 kez sarsıp, 17 gol yerken, 3’üncü sırada bulunuyordu.