Spor "Aslan farkını gösterecek"

"Aslan farkını gösterecek"

Paylaş
"Aslan farkını gösterecek"

Fatih Terim, “Kalan maçlarımızda alabileceğimiz tüm puanları alma niyetindeyiz. Sahada doğruları yapıp, rakip kadar mücadele eden Galatasaray zaten farkını ortaya koyacaktır” dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi’nde CFR Cluj’la yapacakları maç öncesi iddialı açıklamalar yaptı. Karşılaşmanın oynanacağı Dr. Constantin Radulescu Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Terim, “Zor ve çetin geçecek bir maç oynayacağımız kesin. Savunmayı gerçekten iyi yapan bir takım. Agresif oynayan bir takım ve bulundukları durum da bunu gösteriyor. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Kolay olmayacak. Ancak biz de son sözümüzü son maçımıza kadar taşımak istiyoruz. Ümit ederim böyle olur. Bu maç için oyuncularımın coşkusundan, isteğinden, arzusundan eminim. Ben böyle maçlar çok oynadım. Sahada doğruları yapıp, rakip kadar mücadele eden bir Galatasaray zaten farkını ortaya koyacaktır. Son şansımız olup olmadığını bilemiyorum” ifadesini kullandı.

Burak da iddialı
Burak da Cluj ile yapacakları maçı ve kalan maçları kazanmaları gerektiğini söyledi. Burak, “Sıralama olarak bulunduğumuz yeri hak etmediğimizi düşünüyoruz. Hem beklentileri karşılamak, hem de hedeflerimize ulaşmak adına galip gelerek yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Fanatik

Haberin Devamı