Spor Aslan gözünü kararttı

Aslan gözünü kararttı

Paylaş
Aslan gözünü kararttı

Kadrosuna mutlaka çok kaliteli bir yıldız katmayı hedefleyen Galatasaray yönetimi Grafite, Baptista, Deco ve Diego'dan birini alabilmek için çalışmalarını hızlandırdı

Galatasaray yönetimi dünyada ses getirecek bir yıldızın transferi için çalışmalara başladı. Almanya’da oynanan Fenerbahçe maçı sonrasında Başkan Adnan Polat mutlaka çok kaliteli bir yıldız alacaklarını söylemişti.

Haberin Devamı

Galatasaray yönetiminin Almanya’nın Wolfsburg takımında oynayan ve 2 yıl önce Almanya Ligi gol kralı olan Brezilyalı Grafite, Roma’da oynayan santrfor Brezilyalı Baptista, Chelsea’de oynayan Portekizli Deco ve Juventus’ta oynayan Brezilyalı Diego ile irtibata geçtiği öğrenildi. Teknik direktör Rijkaard ile de bir görüşme yapan yöneticilerin bu dört isimden birini almaya kararlı oldukları vurgulandı.

Grafite ve Baptista ile daha önce Fenerbahçe de ilgilenmişti. Bu iki futbolcunun cazip bir teklif karşısında Rijkaard’ın takımına gidebilecekleri ifade ediliyor. Eğer Rijkaard santrfor transferi istemezse bu kez orta sahaya bir maestro düşünülecek. Bunun için de ya Chelsea’de oynayan Deco ya da Juventus’ta forma giyen Diego için girişimler hızlandırılacak.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon başında da Rijkaard, Deco’nun transfer edilmesini istemiş ancak son anda çıkan pürüzler nedeniyle transfer gerçekleşmemişti.