Spor Aslan potada durdurulamıyor

Aslan potada durdurulamıyor

Paylaş
Aslan potada durdurulamıyor

Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Medical Park, Olin Edirne'yi 81-62 yenerek, 4. maçından da galibiyetle ayrıldı

Maça iyi başlayan Galatasaray Medical Park, 3. dakikada Hawkins’in kaydettiği basketle 10-0’lık seri yakaladı. İlk 5 dakikada rakibinin sadece 4 sayı bulmasına izin veren sarı-kırmızılılar, farkı da N’Dong ile 12’e çıkarttı (16-4). Hücumdaki iyi oyununun yanı sıra savunmada da üstün bir mücadele sergileyen ev sahibi takım, ilk periyotta Olin Edirne’ye sadece 7 sayı şansı tanırken, konuk ekibin sayılarının tamamını Jelinek kaydetti.

Haberin Devamı

İlk periyot, 22-7 Galatasaray Medical Park’ın üstünlüğüyle geçildi. İkinci çeyrekte de etkili oyununu sürdüren Galatasaray Medical Park, 14. dakikada Ersin Dağlı’nın turnikesiyle farkı 16 sayıya (28-12) çıkardı. İkinci çeyrekte ilk 5’ini değiştiren sarı-kırmızılılar, ritminden bir şey kaybetmedi ve devreyi 21 sayılık farkla 42-21 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısında da rahat bir şekilde skor bulan Galatasaray Medical Park, 28. dakikada Ersin Dağlı’nın basketleriyle 29 sayılık (65-36) farka ulaştı ve son periyota da 67-41 üstün girdi. Son periyotta Olin Edirne, Mehmet Yağmur ile etkili olmaya çalışırken, oyunun kontrolünü elinde bulunduran Galatasaray Medical Park, karşılaşmadan 81-62 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Maçın en skorer ismi 21 sayıyla Olin Edirne’den Mehmet Yağmur olurken, Galatasaray Medical Park’tan N’Dong da 20 sayı kaydetti.

Galatasaray Medical Park, bu sonuçla ligdeki 4. maçını da kazanırken, Olin Edirne ise üst üste 3. maçından da yenilgiyle ayrıldı.

AA